taaraaz مدیر استارتر عضویت: 1397/05/13 تعداد پست: 1075 عنوان معاینه لگن 202 بازدید | 5 پست سلام عزیزااااا...من فردا میرم معاینه لگن هفته ۳۸ بارداری. ببینم طبیعی میتونم یا سزارینکی انجام داده? چطوراست?درد ناکه? نیاز هست بترسم?راهنمایی لطفا حرفی ندارم... 1397/11/02 | 17:12 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
hurad عضویت: 1397/09/21 تعداد پست: 304 نه اصلا نیاز نیست بترسی.اصلا درد نداره.فقط اگه نزدیکی براتون منعی نداره انجام بدین خیلی خوبه.اصلا هیچ دردی حس نمیکنی
taaraaz مدیر استارتر عضویت: 1397/05/13 تعداد پست: 1075 تو نت در موردش خوندم ناجور بود.اخه من تا حالا تو عمرم معاینه نشدم حرفی ندارم...
hasrat11 عضویت: 1396/07/02 تعداد پست: 4120 تو نت در موردش خوندم ناجور بود. اخه من تا حالا تو عمرم معاینه نشدم منم خیلی میترسم یعنی هفته ۳۸ معاینه میکنن؟؟ ﺗﻨﻬﺎﺋﯽ ﺁﺩﻣﯽ ﺭﺍ ﻋﻮﺽ ﻣﯿﮑﻨﺪ ﺍﺯ ﺗﻮ ﭼﯿﺰﯼ ﻣﯿﺴﺎﺯﺩ ﮐﻪ ﻫﯿﭻ ﻭﻗﺖ ﻧﺒﻮﺩﯼ ﮔﺎﻩ ﺍﻧﻘﺪﺭ ﺑﯽ ﺗﻔﺎﻭﺕ ﻣﺜﻞ ﺳﻨﮓ ﮔﺎﻩ ﺍﻧﻘﺪﺭ ﺣﺴﺎﺱ ﻣﺜﻞ ﺷﯿﺸﻪ ﺍﻧﻘﺪﺭ ﺑﺎ ﺧﻮﺩﺕ ﺣﺮﻑ ﻣﯽ ﺯﻧﯽ ﮐﻪ ﺑﺮﺍﯼ ﺣﺮﻑ ﺯﺩﻥ ﺑﺎ ﺩﯾﮕﺮﺍﻥ ﻻﻡ ﺗﺎ ﮐﺎﻡ ﺩﻫﺎﻧﺖ ﺑﺎﺯ نمی شود ﻏﺬﺍﯾﺖ ﺭﺍ ﺳﺮﺩ ﻣﯽ ﺧﻮﺭﯼ ﻧﻬﺎﺭ ﻫﺎ ﻧﺼﻔﻪ ﺷﺐ ﺻﺒﺤﺎﻧﻪ ﺭﺍ ﺷﺎﻡ ﺳﺎﻋﺘﻬﺎ ﺑﻪ ﯾﮏ ﺁﻫﻨﮓ ﺗﮑﺮﺍﺭﯼ ﮔﻮﺵ ﻣﯽ ﮐﻨﯽ ﻭ ﻫﯿﭻ ﻭﻗﺖ ﺁﻫﻨﮓ ﺭﺍ ﺣﻔﻆ ﻧﻤﯽ ﺷﻮﯼ ﺷﺒﻬﺎ ﻋﻼﻣﺖ ﺳﻮﺍﻟﻬﺎﯼ ﻓﮑﺮﺕ ﺭﺍ ﻣﯿﺸﻤﺮﯼ ﺗﺎ ﺧﻮﺍﺑﺖ ﺑﺒﺮﺩ ﺗﻨﻬﺎﺋﯽ ﺍﺯ ﺗﻮ ﺁﺩﻣﯽ ﻣﯿﺴﺎﺯﺩ ﮐﻪ ﺩﯾﮕﺮ ﺷﺒﯿﻪ ﺁﺩﻡ ﻧﯿﺴﺖ