2777
2789
عنوان

سنگ کیسه صفرا

17125 بازدید | 86 پست

سلام . حدود دو ماه که زایمان کردم . هفته پیش دل درد شدید گرفتم و خلاصه رفتم دکتر سونو شدم سنگ کیسه صفرا و مجرای صفرا تشخیص دادن . 

باERPCسنگ مجرا رو در اوردن و توصیه پزشک این بود بعد یه مدت کوتاه کیسه صفرا رو هم دربیارم .

اما مسرم فقط دو ماهشه و تو این مدتم شیرم به شدت کم شده. کسی تجربه ای داره در این مورد ؟ 

که عمل کیسه رو به تعویق بندازه ؟

خواهرزاده‌م امسال تیزهوشان قبول شد 😍🥳

امسال کلاس‌های تام‌لند رو می‌رفت و من هر بار می‌رفتم خونه خواهرم، می‌دیدم اونم یه گوشه نشسته داره با بچه کلاس می‌بینه 😂

البته فکر کنم خواهرم از خودِ خواهرزاده‌م بیشتر طرفدار استاد طاری شده! انقدر هم از استادا برام تعریف می‌کردن که آخرش منم اسم چندتاشون رو حفظ شدم 😅

من عمل کردم پارسال.اگر الان سختته هست تنها کاری که میتونی کنی عداهای چرب نخوری سرح کردنی هم نخوری روزی یه قاشق سرکه سیب بخوری.سعی کنشام زود بخوری معدت سنگین نشه 😀البته اینا موقته به محص دردم برو درمانگاه سرم و مسکن زدن 

میگن که با طب اسلامی و سنتی نمیشه سنگ صفرا دفع بشه چون میاد تو مجرا گیر میکنه اتفاقی که واسه خودم افتاد . خیلی استرس دارم چون تو شهر غریبم و دردم که گرفت نمیتونسم پسرمو بعل کنم

میگن که با طب اسلامی و سنتی نمیشه سنگ صفرا دفع بشه چون میاد تو مجرا گیر میکنه اتفاقی که واسه خودم اف ...

ب گفته ها توجه نکن. اونا هم خودشون حالیشونه اگه قرار بود گیر کنه ک واسه بیمار دردسر بیشتر درست نمیکردن