2777
2789
عزیزم اگه کسی بهتون اهمیت میداد یا خودتون به خودتون ارزش میدادین حداقل یه عکس یادگاری میگرفتین ازش ع ...

اعصاب نداریا

این چه طرز خرف زدنه

میبینی که خیلیا میگن عکس نداریم

گرمسلمان گرمسیحی گریهود،،،آدمی باشید،مذهب هرچه بود

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

[QUOTE=80322187]عزیزم اگه کسی بهتون اهمیت میداد یا خودتون به خودتون ارزش میدادینمن دارم ولی عکس آلبومیه خودمون کنارشیم اون موقع گوشی دوربین دارنداشتن.ماشینمون آردی بود خخخخ مثلا مدل بالا بود اون موقع

🩷🩷

یعنی کسی که از ماشین عروس ما عکس نگرفته فقط تو فیلممونه یعنی اهمیت نداشتیم برا کسی🤔🤔🤔🤔🤔🤔

من عکس داشتم

فیلمبردار ازمون گرفت

انگار برافیلمبردار خیلی باارزش بودیما

خخخخخ

آی ام بااهمیت

بی ارزشا برید کنار

گرمسلمان گرمسیحی گریهود،،،آدمی باشید،مذهب هرچه بود
عزیزم اگه کسی بهتون اهمیت میداد یا خودتون به خودتون ارزش میدادین حداقل یه عکس یادگاری میگرفتین ازش ع ...

چه خوب که انقد ر مرکز توجه بودی شما همه بهت اهمیت دادن اون لحظه عکس گرفتن ازت با ماشین😕

حیف بقیه آدما تو تباهی و تنهایی موندن

یعنی کسی که از ماشین عروس ما عکس نگرفته فقط تو فیلممونه یعنی اهمیت نداشتیم برا کسی🤔🤔🤔🤔🤔🤔

نه گلم اخه طرز حرف زدن اون عصبیم کرد واسه همین گفتم شما که گل مجلس بودیییین

از عقدم ندارم تو گوشي عروسيمو الان ميزارم

اي اميد نااميدا حسييييين😢.                                           تو رژيمم🥰وزن فعلي ٧٣/٤😫هدف اوليه٧٠😣هدف دوم٦٧🙁هدف سوم٦٤😕هدف چهارم ٦١🙂هدف پنجم٥٨☺️هدف ششم٥٥😊انشاالله تا ابان ماه بهش ميرسمممممم🥰🥰🥰😍 
ماشین ما مدل پایین بود  پرشیا😢😢😢

ماهم همين بود 

اي اميد نااميدا حسييييين😢.                                           تو رژيمم🥰وزن فعلي ٧٣/٤😫هدف اوليه٧٠😣هدف دوم٦٧🙁هدف سوم٦٤😕هدف چهارم ٦١🙂هدف پنجم٥٨☺️هدف ششم٥٥😊انشاالله تا ابان ماه بهش ميرسمممممم🥰🥰🥰😍 
2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز
داغ ترین های تاپیک های امروز