2777
2789
عنوان

یه حس بدی دارم

206 بازدید | 25 پست

یه پسر هفت ماهه دارم که تا چند روز پیش فوق العاده لوس بود،همش گریه و گریه

باید بغلش میکردیم ،حتی دستشویی نمیتونستم برم

آشپزی که دیگه افتضاااااح ،چند وقتی هست که شوهرم اعصابش دیگه نمیکشه و میگه به گریه هایی که صرفا بخاطر لوس بازیه اهمیت نده،یعنی اگه گشنه اش نبود ،خوابش نمی اومد ،خودش رو کثیف نکرده بود،مریض نبود و....به گریه های بی دلیلش اهمیت نده تا لوس نشه و بخاطر جلب توجه گریه نکنه

نمیدونم چم شده ،همش ناراحتم مثل معتادی شدم که داره ترک میکنه،یه کم وابستگی اش کم شده و مثلا الان داره با خودش بازی میکنه

گریه ام گرفته ،قبلا همش بغلم بود و بوش میکردم ،از طرفی خوب همسرم هم درست میگه

کمکم میکنید؟چیکار کنم؟؟کسی میدونه چیکار کنم آروم شم؟

قیافه همسرم وقتی اولین بار بهش گفتم حسود پلاستیکی😒😵😲(اینو هم از نی نی سایت یاد گرفتی؟؟؟؟نی نی ساااااااااااایت می کشمت😠😡😤)

حس میکنم داره ازم جدا میشه

دیگه ندارمش

قیافه همسرم وقتی اولین بار بهش گفتم حسود پلاستیکی😒😵😲(اینو هم از نی نی سایت یاد گرفتی؟؟؟؟نی نی ساااااااااااایت می کشمت😠😡😤)

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

اشتباه محضه.... تا 14 ماهگی باید به هر گریه کودک درجا واکنش نشون داد... هروقت بغل میخواد فوری بغل شه... این 14 ماه اولیه اعتماد به نفس و حرمت نفس انسان رو برای باقی عمرش میسازه

قلب من از صدای تو چه عاشقانه کوک شد....تمام پرسه های من کنار تو سلوک شد....
یه سرگرمی برا خودت پیدا کن که حواست پرت بشه. بچه رو خراب میکنی با این وابستگی بیمارگونه.

اون همش وصل من بود میومد بغلم ،تقصیر اونه منو به خودش وابسته کرده مگر نه من اندازه موهای سرم کار ریخته سرم،اما همش بغض دارم انگاری یه چیزی کمه

مادری میتونه  سالم مادری کنه که خودش هم از نظر ذهنی و هم جسمی سالم باشه !

شما اگه همینطور بچه رو بغل کنی و هر روز اونم سنگین تر بشه برات کمر و دست میمونه ؟ این از جسمت

وقتی نتونی حتی ی دستشویی راحت بری و نتونی هیچ وقت به خودت برسی و حتی یه ارایشگاه بدون دردسر بری آیا روحت خوشحاله ؟ اینم از روان

حالا تبدیل شدی به مادری که نه جسمت دیگه میکشه نه روحت ! این مادر میتونه برا بچه اش مادری کنه ؟

یا مادری که سر حال و سالم باشه مادر بهتریه ؟

از شیر شب گرفتیش ؟ اگه نه اون کارم به خاطر سلامت خودت انجام بده

به خودت و شوهرت برس تا زندگی شادی داشته باشی تا توی اون زندگی بتونی بچه خوبی تربیت کنی و مادر کاملی باشی

ايشالا درمان سرطان كشف بشه

دکترپسرم میگفت بغلی کردن یعنی چی بچه رابایدبغل بگیری بهش ارامش بدی اضطراب نگیره واتفاقابایدهمش بغلت باشه حتی اگه شده ازخودت بزنی تایکسالگی که باید همیشه دراختیار بچه بود

واقعابنظرم ظلمه بچه ی ۷ماهه رابزاری خودش بازی کنه یابه گریه هاش اهمیت ندی

بچه هفت ماهه که الکی گریه نمیکنه .حتما مشکل داره

چرا بابا این نی نی بدجور بغلیه😂😂😂😂

وای عزیزم من شبی ک پسرمو از شیر گرفتم تا صبح گریه کردم😢

وای نههههههه😫😫😫😫😩

اون رو چیکار کنم😥😥😥😥😥