بچم هر وقت کاری که دوس ندارم انجام بده لجبازی میکنه خیلی شدید و من هم آدم صبوری نیستم دعوامون میشه و من وقتی کفرم درمیاد میزنمش و بعد پشیمون میشم و کلی گریه میکنیم با هم چی کار کنم صبرم زیاد شه
آزاده هر کاری میخاد میکنه ولی بعضی کارا خیلی خطرناکه مثل پریدن از روی میز بازم من چیزی نمیگم ولی یه بار هرچی گفتم نپر خطرناکه گوش نداد شیشه میز شکست پاش یه کوچولو زخمی شد ولی فقط یه روز نشست بازم شروع کرد
مثلا میخام برم بیرون دیرم شده ولی لباس نمیپوشه با دعوا لباس میپوشه یا میخام از حموم اومد لباس بپوشه نمیپوشه میخام بخابه اصلا دوس نداره بخابه خوابش میاد خودش هم میگه چرا خوابم میاد ولی با دعوا میخابه هر کاری میخام بکنم نمیزاره از غذا درست کردن تا آرایش کردن دسشویی رفتنم هم با سختی و دعوا میرم البته همیشه اینجوری نیست ولی خوب پنج روز هفته اینجوریه فقط دو روز خوبه راستی من تهران تنهام هیچکس ندارم
آره حتما باید به خودت برسی تا حالت خوب بشه. گاهی بزارش پیش شوهرت برو خرید کن حتی خرید مایحتاج خونه.& ...
متاسفانه شوهرم صبح میره تا نه شب میاد همین که تنهام نمیتونم کارام انجام بدم خیاطی خیلی دوس دارم ولی دخترم نمیزاره خیاطی کنم میخاد همش تو بغلم باشه و سوزن و متر وهمه چی میخاد درنتیجه نمیتونم.هیچ وقت فکر نمیکردم تنهایی اینقدر سخت باشه همه جا با خودم میبرمش
پازل و وسایل بازی و سی دی کارتون و آموزشی براش بگیر. باید سرگرمش کنی. اینجوری هردوتون اذیت میشین. هوا خوب بود برید پیاده روی و خرید. خیاطی هم برو بالاخره یادش بده وقتی تومیخای خیاطی کنی اون باید کارتون ببینه. یادش بده. با زبون خوش
همیشه باید ۶۰ کیلو بمونم. با ورزش و کالری شماری.....🙂
چگونه صبور باشیم؟ صبور بودن اغلب یک انتخاب است. شما انتخاب می کنید که صبور باشید یا عصبانی. موقعی که شما عصبانی می شوید بیشتر بخاطر این است که احساس می کنید وقتتان دارد بینتیجه تلف میشود.