2777
2789
عنوان

صبر

246 بازدید | 14 پست

بچم هر وقت کاری که دوس ندارم انجام بده لجبازی میکنه خیلی شدید و من هم آدم صبوری نیستم دعوامون میشه و من وقتی کفرم درمیاد میزنمش و بعد پشیمون میشم و کلی گریه میکنیم با هم چی کار کنم صبرم زیاد شه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

آزاده هر کاری میخاد میکنه ولی بعضی کارا خیلی خطرناکه مثل پریدن از روی میز بازم من چیزی نمیگم ولی یه بار هرچی گفتم نپر خطرناکه گوش نداد شیشه میز شکست پاش یه کوچولو زخمی شد ولی فقط یه روز نشست بازم شروع کرد

مثلا میخام برم بیرون دیرم شده ولی لباس نمیپوشه با دعوا لباس میپوشه یا میخام از حموم اومد لباس بپوشه نمیپوشه میخام بخابه اصلا دوس نداره بخابه خوابش میاد خودش هم میگه چرا خوابم میاد ولی با دعوا میخابه هر کاری میخام بکنم نمیزاره از غذا درست کردن تا آرایش کردن دسشویی رفتنم هم با سختی و دعوا میرم البته همیشه اینجوری نیست ولی خوب پنج روز هفته اینجوریه فقط دو روز خوبه راستی من تهران تنهام هیچکس ندارم

بچه تو این سن یعنی بازی بازی بازی. منم دخترم ۳ساله و نیمه است فقط گاهی بهش چشم غره نشون میدم شاید هف ...

خیلی خوبه منم میخام همینجور باشم ولب گاهی واقعا کم میارم خیلی خستم از اینکه نمیزاره به خودم برسم یا کارام انجام بدم حرص میخورم

آره حتما باید به خودت برسی تا حالت خوب بشه. گاهی بزارش پیش شوهرت برو خرید کن حتی خرید مایحتاج خونه. 

بیشتر برو ارایشگاه. 

اگه هنر یا مهارتی دوست داری برو دنبالش 

مثل ارایشگری رانندگی موسیقی شنا ورزش خیاطی زبان 

هدف داشته باشی روحیه ات خیلی عوض میشه  

همیشه باید ۶۰ کیلو بمونم. با ورزش و کالری شماری.....🙂
مثلا میخام برم بیرون دیرم شده ولی لباس نمیپوشه با دعوا لباس میپوشه یا میخام از حموم اومد لباس بپوشه ...

خیلی سخته تنهایی. چون یه وقتایی آدم دوست داره حتی در حد یه ساعت بچه رو بسپره به یکی و استراحت کنه. درکت میکنم.

لطفا لایک نفرمایید.    با تشکر
آره حتما باید به خودت برسی تا حالت خوب بشه. گاهی بزارش پیش شوهرت برو خرید کن حتی خرید مایحتاج خونه.& ...

متاسفانه شوهرم صبح میره تا نه شب میاد همین که تنهام نمیتونم کارام انجام بدم خیاطی خیلی دوس دارم ولی دخترم نمیزاره خیاطی کنم میخاد همش تو بغلم باشه و سوزن و متر وهمه چی میخاد درنتیجه نمیتونم.هیچ وقت فکر نمیکردم تنهایی اینقدر سخت باشه همه جا با خودم میبرمش

خیلی سخته تنهایی. چون یه وقتایی آدم دوست داره حتی در حد یه ساعت بچه رو بسپره به یکی و استراحت کنه. د ...

آره خیلی تنهایی و غربت اعصابم ریخته به هم میخام اعصابم قوی شه

پازل و وسایل بازی و سی دی کارتون و آموزشی براش بگیر. باید سرگرمش کنی. اینجوری هردوتون اذیت میشین. هوا خوب بود برید پیاده روی و خرید. خیاطی هم برو بالاخره یادش بده وقتی تومیخای خیاطی کنی اون باید کارتون ببینه. یادش بده. با زبون خوش 

همیشه باید ۶۰ کیلو بمونم. با ورزش و کالری شماری.....🙂
پازل و وسایل بازی و سی دی کارتون و آموزشی براش بگیر. باید سرگرمش کنی. اینجوری هردوتون اذیت میشین. هو ...

تمام تلاشم میکنم عزیزم مرسی همین سی دی و کارتون و پازل براش گرفتم.☺