2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مثبته 😊اگه حامله نبودی اصن خط نمیفتاد .فردا دوباره بزن که خاطرت جمع تر بشه ان شاءالله

اصلا دلم یه جوری شد.اگه مثبت باشه من و شوهرم میشینیم باهم از ذوق گریه میکنیم.مطمانم.

خدایا شکرت  
اصلا دلم یه جوری شد.اگه مثبت باشه من و شوهرم میشینیم باهم از ذوق گریه میکنیم.مطمانم.

من بهت میگم مثبته بابا 😀

بی بی چک منفی داشتم خودم صدتا 

وقتی خط بیفته ینی ی چیزی اینوسط روزنه امیده 😄

اخی عزیزم   برو بی بیتوپیداکن عکسشوبگیر بفرست

چک کردم.منفی بود.الان اگه بعد چند ساعت هاله بیافته میشه اعتماد کرد؟منکه ناامید شدم.بهتره منتظر پری باشم.

خدایا شکرت  
چشید ملیکاجان؟منفی منفیه

آره عزیزم.تا الانم خطی نیست.امروز شوهرم رفته آزمایش.دعا کن یه کم وضعیت اسپرماش بهتر شده باشه.آخه من چیکار کنم.خدایا من بچه میخوام  

خدایا شکرت  

هنومونده تا پریت نگران نباش

داروشیمیایی تاثیرنداره

بهش هرروزباروغن زیتون و پیازفراوون تخم مرغ محلی سرخ کن بدش هرروزناشتا هفتاسیاهدونه روبایه قاشق عسل بده بخوره بیضه هاشوباروغن زیتون ماساژبده کمپرس یخ بزاره روبیضه هاش هردوتاتون سه شیره بخورین خرمافراوون بش بده باکنجدوگردوودارچین قاطی کن

عزقباش کاسنی بدش ویتامین ث و ای بش بده اگه چاقه پیاده روی

اللهم  صل علی محمد وال محمد وعجل فرجهم 
هنومونده تا پریت نگران نباش داروشیمیایی تاثیرنداره بهش هرروزباروغن زیتون و پیازفراوون تخم مرغ محلی ...

سه شیره چیه؟

روغن زیتون که هردو میخوریم با غذا.سباهدانه و عسل رو من میخورم.همسرم گرده میخوره.با یه دارویی که از یه خانم عطار گرفتیم که با عسل قاطی کردیم.پیاز فراوان میخوره.سردی هیچکدوممون نمیخوریم.عسل طبیعی گرفتیم میخوریم.هرازچندگاهی آب لیمو و پرتقال و قاطی میکنیم میخوربم.ویتامین ای یه مدت خورد.امروز رفته آزمایش.ببینم اینا اصلا تاثیر داشته یا نه

خدایا شکرت