2777
2789
عنوان

میشه دلداریم بدید

421 بازدید | 63 پست

پریروز طلاق گرفتم. ما همسن بودم اونم اینو می دونست و ازش پنهان نکرده بودم ولی دقیقا بعد عقد هزار بار تو سرم زد آخرش هم گفت سنت  زیاده و ولم  کرد و طلاقم داد مهریه مم داد ولی انقد حال بدی دارم حس بدی دارم الانم همه جا میشینه  میگه پیر دختر بود سرم رو گول مالید باهام ازدواج کرد ولی طلاقش دادم بخدا خیلی زورم میاد نمیدونم ب کدوم دردم بسوزم ول کردنش خوشحالیش موقع طلاق پشیمون نشدنش احساساتی ک زیر پا له کرد.... بخدا خیلی سرگردونم. 

۳۲ سالمه.

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

دیگه داره عقده ای بازی در میاره و.ن میدوتسته خودش که همسنشی دیگه نمیشه گفت شما خودتو انداختی بهش،واقعا چرا باید ناراحت بشی خیلیا هستن از شوهراشون بزرگترم و اهمیتی نمیدن ،شما ک حالا همین بودی

عزیزم کی گفته که 32 سال پیر دختره؟! من واقعا تعجب میکنم این لفظ پیر دختر چطور اومد تو دهنه بعضیا. چرا توی اروپا تازه 40 سالگی میگن اوجه زیباییه زنه؛ ولی اینجا.... متاسفم واقعا 

خوشحال باش این بقیه رو دیوونه میکنه!💑
مگه اومد خواستگاری نمیدونست چند ساله ای؟؟؟

چرا نمیدونست  چرا نمیدونست..... ولی ار فردای عقد خودش و خانواده ش اینو کردن پیراهن عثمان و همش تو سرم زدن انگار عیب بود انگار بی ناموسی بود انگار خیانت بود 

یه همچین آدمی به درد زندگی و ادامه دادن باهاش نمیخورد همسنای شما هنوز مجردن پیردختر واسه قدیمیا بود الان مفهومی نداره عزیزم

بهشت باشد ارزانی خوبان     من جهنم با حرمله     کار دارم ....
برو مشاوره.....بعدشم با پول مهریه ات کیف کن لیاقتتو نداشته انشاالله یه مرد خوب خدا سرراهت قرار میده

منکه نمیخواستم طلاق بگیرم ک مهریه بگیرم.  خودش برید خودش دوخت الانم میگه پیر بود طلاقش دادم

یه همچین آدمی به درد زندگی و ادامه دادن باهاش نمیخورد همسنای شما هنوز مجردن پیردختر واسه قدیمیا بود ...

کنج خونه هم نبودم منتظر شوهر.  ارشدم کارمندم ولی اینا براش ارزشی نداشت هم خودش هم خانواده ش فقط گفتن سنت زیاده سنت زیاده. و از این میسوزم ک میدونستن

2790
2778

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

نی نی یار

saheliiiiii | 5 ساعت پیش
2791
2779
2792