2777
2789

من همیشه یه هفته قبل پریود کلی علائم داشتم ولی باید دیروز میشدم و انگار نه انگار ..هیچ علائمی ندارم

از دیگران شکایت نمی‌کنم..بلکه خودم را تغییر می‌دهمچرا که کفش پوشیدن راحت‌تر از فرش کردن دنیاست.
من همیشه یه هفته قبل پریود کلی علائم داشتم ولی باید دیروز میشدم و انگار نه انگار ..هیچ علائمی ندارم

منم این ماه علائمی نداشتم..ولی بعد 8روز الان پریود شدم..حالا اومدم بپرسم چی خوبه که پریودیم منظم بشه..

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

تنبلی نداری؟دکتر نرفتی؟میگن رازیانه رو مثه قرص ال دی بخوری منظم میکنه

از دیگران شکایت نمی‌کنم..بلکه خودم را تغییر می‌دهمچرا که کفش پوشیدن راحت‌تر از فرش کردن دنیاست.
تنبلی نداری؟دکتر نرفتی؟میگن رازیانه رو مثه قرص ال دی بخوری منظم میکنه

ماه قبل رفتم گفتن کیست ساده دارم ولی کلی دوسین چیزای گرم خوردم  رعایت کردم ولی منظم نشد

به دوسین خوردنت ادامهههه بده عزیزم

انتظار نداشته باش با یه بار خوردن زود خوب بشی

بهشم حساس نشو اصلا

اگر همین یه بار بوده اشکال نداره واسه همه خانما پیش. میاد

پسر عزیزتر از جوووونم عشقم فدات شم خوش اومدی به زندگی من و بابایی ❤️ قربون لپای قشنگت بشم دنیاااااام 🌹
به دوسین خوردنت ادامهههه بده عزیزم انتظار نداشته باش با یه بار خوردن زود خوب بشی بهشم حساس نشو اصل ...

دوماه تا 14پریودی میخوردم..اخه اینجوری نمیشه فهمید کی تخمک گذاریه

دوماه تا 14پریودی میخوردم..اخه اینجوری نمیشه فهمید کی تخمک گذاریه

شما چکار داری

اینطوری بدتره

اصلا کاری به تخمک گذاری نداشته باش

یه روز درمیون اقدام کن

پسر عزیزتر از جوووونم عشقم فدات شم خوش اومدی به زندگی من و بابایی ❤️ قربون لپای قشنگت بشم دنیاااااام 🌹
2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز