2777
2789
عنوان

خیلی ناراحتم

151 بازدید | 15 پست

از دست خانواده شوهرم ناراحتم بد نیستن ولی ته تهش خوبم نیستن انقد که من براشون می کنم ازشون محبت نمی بینم یک هفته خونه استراحت مطلق بودم هر روز خواهرشوهرم سرم خراب می شد 

هر چقد سعی می کنم نمی تونم به کارایی که برام نکردن فک کنم همش با خانواده خودم مقایسه می کنم حرصم میگیره بابا و مامانم مدام برامون خرج می کنن و شام و ناهار دعوتمون می کنن ولی اونا می ترسن یه قرون خرج کنن با اینکه شوهرم تک پسره ولی هر چی دارن به اسم دختراشونه و واسه اونا فقط هزینه می شه من عروس تازه ام هیچ کار برام نکردن 😭

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

هر جور می خوام خودمو قانع کنم بازم یادم می افته عصبی می شم مادرشوهر دو هفته ای یه بار دعوت بکن ما رو یا نه ولی دختراش مدام میان خونه من یک هفته دیسک کمرم اذیتم می کرد استراحت مطلق بودم خونه هر روز میومدن

عزیزن،رفت و امدت و کمتر کن و مدیریت کن،لازمم نیست محبت زیادی کنی،همین که احترامشونو نگه داری تحت هر شرایطی کافیه،من از خانوادم1400کیلومتر دورم،یعنی غریبم،اول از خانواده ی شوهرم توقع داشتم هوامو داشته باشن ولی اونا اصلا اینجوری نبودن که هیچ گاهی اذیتمم میکردن،منم خیلی بهشون محبت میکردم،تصمیم گرفتم همه چیو مدیریت کنم و به اندازه.الان ارزو دارن کنارشون باشم،بعضیا این مدلین دیگه

عزیزن،رفت و امدت و کمتر کن و مدیریت کن،لازمم نیست محبت زیادی کنی،همین که احترامشونو نگه داری تحت هر ...

باور کن اصلا دست خودم نیست تهش دلم می سوزه بهترین کادو ها و خرجا رو براشون می کنم ولی اونا یه یک تومنی می خوان هزینه کنن واسه من صدبار بالا پایین می کنن آخرم از خودم میگیرن همین خواهرشوهرم هرچی واسه عروسی گفته بودم مثل زیر لفظی و انگشتر نشون و ابنا گفته بود خزه نمی خواد بگیرین 

خب شما پدر مادرت بهت میرسن اونام به دختراشون مشکل چیه؟

خب نباید یکم به پسرشون برسن خونوادش همش دارن از ما میکنن خواهر شوهرام از شوهرم پول میگیرن ولی وای به روزی که شوهرم یه خرجی واسه من کنه می خوان بکشنم

باور کن اصلا دست خودم نیست تهش دلم می سوزه بهترین کادو ها و خرجا رو براشون می کنم ولی اونا یه یک توم ...

دقیقا میدونم چی میگی،منم تا یکم با هم بگو بخند میکردیم تمام بدیاشون یادم میرفت،ولی تمرین کن یه جایی که میخوای کاری کنی حتی اگه خیلی دلت میخواد دقیقا همونجا جلو خودت و بگیر،اصلا نرم نشو،اونوقت نه اونا دیگه ازت توقع دارن نه تو دیگه برات مهمه چیکار میکنن.البته بازم پیش خودت اذیت میشی ولی نه اینکه حرص بخوری یا غصت بشه

دقیقا میدونم چی میگی،منم تا یکم با هم بگو بخند میکردیم تمام بدیاشون یادم میرفت،ولی تمرین کن یه جایی ...

خیلی حرص می خورم وقتی می بینم من همیشه کادو به دستم واسه اونا ولی اونا می خوان بمیرن واسه من پول خرج کنن با اینه وضعشون خوبه