raz68 مدیر عضویت: 1397/06/22 تعداد پست: 2605 عنوان عکس رنگی | مشاهده متن کامل بحث + 952 بازدید | 26 پست سلام دوستان کسی مرکز خوب با هزینه مناسب سراغ داره این ماه میخوام برم بعد چه روزی از سیکلم میتونم برم بعد از عکس رنگی میتونم اقدام به بارداری کنم یا نه خدایا واسه آینده قشنگی که در انتظارمه شکرت❤😍 1397/11/02 | 11:37 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
raz68 مدیر استارتر عضویت: 1397/06/22 تعداد پست: 2605 دکتر واست نوشت یا سر خود میری انشالله که نتیجه میگیری نه به دکترم میگم برام بنویسه چون من عفونت زیاد داشتم طی یک سال گذشته خدایا واسه آینده قشنگی که در انتظارمه شکرت❤😍
۸۶۳۱ عضویت: 1397/02/29 تعداد پست: 1123 اها پس برو انشالله نتیجه بگیری فقط یه چیزی در حین انجامش استرس نداشته باش و خودتو اصلا منقبض نکن کاملا شل وایسا دردش کمتر میشه یعنی میشه یه روزی منم مامان بشم لطفا برای دیدن اون روز برام صلوات بفرستید😍
raz68 مدیر استارتر عضویت: 1397/06/22 تعداد پست: 2605 اها پس برو انشالله نتیجه بگیری فقط یه چیزی در حین انجامش استرس نداشته باش و خودتو اصلا منقبض نکن کام ... فداتشم عزیزم ممنون .باشه ایشالله هر چی خیره پیش بیاد واسه هممون خدایا واسه آینده قشنگی که در انتظارمه شکرت❤😍
raz68 مدیر استارتر عضویت: 1397/06/22 تعداد پست: 2605 چن وقته در حال اقدامی من چهار ساله ازدواج کردم ولی دوماهه که شدید تو اقدامم بچه میخوام از تنهایی خسته شدم خدایا واسه آینده قشنگی که در انتظارمه شکرت❤😍
اوفیلیا عضویت: 1396/04/18 تعداد پست: 5195 من چهار ساله ازدواج کردم ولی دوماهه که شدید تو اقدامم بچه میخوام از تنهایی خسته شدم عزيزم تا ميتوني گرميجات بخور اگر ميتوني عرق رازيانه روزي يه ليوانژل رويال،عسل و سياهدانه اين چيزا خيلي كمكت ميكنهحتما هم از شباي آخر پريودت به بعد زير شكمتو با روغن سياهدانه چرب كن و ببند تا صبح مطمئن باش نتيجه ميگيري خدارو شكر صدهزار بار
raz68 مدیر استارتر عضویت: 1397/06/22 تعداد پست: 2605 عزيزم تا ميتوني گرميجات بخور اگر ميتوني عرق رازيانه روزي يه ليوان ژل رويال،عسل و سياهدانه&nb ... عزیزم رازیانه میخورم تو پریودی هم دارچین زنجبیل خرما زیاد میخورم الان دوماهه کارم همین شده هر چند زوده میدونم من زیادی عجله دارم خدایا واسه آینده قشنگی که در انتظارمه شکرت❤😍
اوفیلیا عضویت: 1396/04/18 تعداد پست: 5195 عزیزم رازیانه میخورم تو پریودی هم دارچین زنجبیل خرما زیاد میخورم الان دوماهه کارم همین شده هر ... نه عزيزم عجله نكن رياكس باش توكل به خدا وقتي سالمي مشكلي نداري الكي خودتو به دست دكترا و قرص و دارو نده خدارو شكر صدهزار بار
raz68 مدیر استارتر عضویت: 1397/06/22 تعداد پست: 2605 نه عزيزم عجله نكن رياكس باش توكل به خدا وقتي سالمي مشكلي نداري الكي خودتو به دست دكترا و قرص و دارو ... چرا دکتر به من گفت یه جورایی تنبلی دارم بدون دارو باردار نمیشم ماه قبل بدون دارو اصلا فولی خوب نداشتم متاسفانه😔😔 خدایا واسه آینده قشنگی که در انتظارمه شکرت❤😍
پریا۶۳ عضویت: 1394/07/21 تعداد پست: 6635 اگه اضافه وزن داری حتما کم کن،،،بهترین درمان تنبلی ورزش منظمه خدایا کودکم منتظر است تا او را به من برسانی،،،،او دستان مرا میخواهد و من بوی تنش را،،،،خدایا،،،،،
raz68 مدیر استارتر عضویت: 1397/06/22 تعداد پست: 2605 اگه اضافه وزن داری حتما کم کن،،،بهترین درمان تنبلی ورزش منظمه عزیزم ایروبیک دو ماه رفتم بدتر پری یود نشدم نمیدونم چرا به بدن من نساخت اصلا تعجب کرده بود به جای اینکه تخمدونامو فعال کنه بدتر اصلا تعطیلشون کرد😐😐 خدایا واسه آینده قشنگی که در انتظارمه شکرت❤😍
پریا۶۳ عضویت: 1394/07/21 تعداد پست: 6635 عزیزم ایروبیک دو ماه رفتم بدتر پری یود نشدم نمیدونم چرا به بدن من نساخت اصلا تعجب کرده بود به جای ای ... عزیزم تصادفی شده ،،،اگه اضافه وزن داری حتما حتما کم کن،،،پیاده روی کن،،، خدایا کودکم منتظر است تا او را به من برسانی،،،،او دستان مرا میخواهد و من بوی تنش را،،،،خدایا،،،،،
raz68 مدیر استارتر عضویت: 1397/06/22 تعداد پست: 2605 عزیزم تصادفی شده ،،،اگه اضافه وزن داری حتما حتما کم کن،،،پیاده روی کن،،، نه اتفاقا لاغرم فقط یه ذره شیکم دارم دکترمم گفت پیاده روی تند بکن حالا از این ماه باید شروع کنم مرسی عزیزم از راهنماییت😘😘 خدایا واسه آینده قشنگی که در انتظارمه شکرت❤😍