2777
2789
عنوان

عکس رنگی

| مشاهده متن کامل بحث + 952 بازدید | 26 پست
دکتر واست نوشت یا سر خود میری انشالله که نتیجه میگیری 

نه به دکترم میگم برام بنویسه چون من عفونت زیاد داشتم طی یک سال گذشته

خدایا واسه آینده قشنگی که در انتظارمه شکرت❤😍

اها پس برو انشالله نتیجه بگیری فقط یه چیزی در حین انجامش استرس نداشته باش و خودتو اصلا منقبض نکن کاملا شل وایسا دردش کمتر میشه 

یعنی میشه یه روزی منم مامان بشم لطفا برای دیدن اون روز برام صلوات بفرستید😍

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اها پس برو انشالله نتیجه بگیری فقط یه چیزی در حین انجامش استرس نداشته باش و خودتو اصلا منقبض نکن کام ...

فداتشم عزیزم ممنون .باشه ایشالله هر چی خیره پیش بیاد واسه هممون 

چن وقته در حال اقدامی 

من چهار ساله ازدواج کردم ولی دوماهه که شدید تو اقدامم بچه میخوام از تنهایی خسته شدم

من چهار ساله ازدواج کردم ولی دوماهه که شدید تو اقدامم بچه میخوام از تنهایی خسته شدم

عزيزم تا ميتوني گرميجات بخور 

اگر ميتوني عرق رازيانه روزي يه ليوان

ژل رويال،عسل و سياهدانه 

اين چيزا خيلي كمكت ميكنه

حتما هم از شباي آخر پريودت به بعد زير شكمتو با روغن سياهدانه چرب كن و ببند تا صبح مطمئن باش نتيجه ميگيري

خدارو شكر صدهزار بار
عزيزم تا ميتوني گرميجات بخور  اگر ميتوني عرق رازيانه روزي يه ليوان ژل رويال،عسل و سياهدانه&nb ...

عزیزم رازیانه میخورم  تو پریودی هم دارچین زنجبیل خرما زیاد میخورم الان دوماهه کارم همین شده هر چند زوده میدونم من زیادی عجله دارم 

عزیزم رازیانه میخورم  تو پریودی هم دارچین زنجبیل خرما زیاد میخورم الان دوماهه کارم همین شده هر ...

نه عزيزم عجله نكن رياكس باش توكل به خدا وقتي سالمي مشكلي نداري الكي خودتو به دست دكترا و قرص و دارو نده 

خدارو شكر صدهزار بار
نه عزيزم عجله نكن رياكس باش توكل به خدا وقتي سالمي مشكلي نداري الكي خودتو به دست دكترا و قرص و دارو ...

چرا دکتر به من گفت یه جورایی تنبلی دارم بدون دارو باردار نمیشم ماه قبل بدون دارو اصلا فولی خوب نداشتم متاسفانه😔😔

اگه اضافه وزن داری حتما کم کن،،،بهترین درمان تنبلی ورزش منظمه

عزیزم ایروبیک دو ماه رفتم بدتر پری یود نشدم نمیدونم چرا به بدن من نساخت اصلا تعجب کرده بود به جای اینکه تخمدونامو فعال کنه بدتر اصلا تعطیلشون کرد😐😐

عزیزم ایروبیک دو ماه رفتم بدتر پری یود نشدم نمیدونم چرا به بدن من نساخت اصلا تعجب کرده بود به جای ای ...

عزیزم تصادفی شده ،،،اگه اضافه وزن داری حتما حتما کم کن،،،پیاده روی کن،،،

خدایا کودکم منتظر است تا او را به من برسانی،،،،او دستان مرا میخواهد و من بوی تنش را،،،،خدایا،،،،،
عزیزم تصادفی شده ،،،اگه اضافه وزن داری حتما حتما کم کن،،،پیاده روی کن،،،

نه اتفاقا لاغرم فقط یه ذره شیکم دارم دکترمم گفت پیاده روی تند بکن حالا از این ماه باید شروع کنم مرسی عزیزم از راهنماییت😘😘