2777
2789
عنوان

این رنگ مو واسه عید خوبه؟

752 بازدید | 32 پست

۲۲سالمه و موهام مشکیه ۵_۶ساله رنگ نکردم و علاقه ای بهش ندارم ولی اینو دیدم خوشم اومد بنظر شما چطوره پوستمم سفیده صورتم گرده کاری ب مدم ندارم😄

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

کسی میدونه امسال چه رنگ موی مد هست

آقا جون من هرجا چشمم به اسم مبارکت میخوره، اشکم روان میشه، قلبم به درد میاد. میگم  امکان نداره من از درگاهتون دست خالی برم. السلام علیک یاابا عبدالله الحسین(ع) 

منم رنگ دوست ندارم ، البته آقامم دوست نداره . میگ هر چی طبیعیش خوبه .اما ب توجه ب صورت و رنگ پوستت ب نظرم خیلی قشنگ میشه و باید بهت بیاد.اگ همین رنگی درمیاد قشنگه.💞😇

پوشیه میزنم هدیه به مادرم حضرت زهرا سلام الله علیها ، قربة إلی الله🌹 الحمدلله الَّذی جَعَلنا مِن الْمُتَمَسِکینَ بِولایَةِ أَمیرَ الْمُؤْمِنین علیِ بنِ ابی طالب عَلیهِ السَّلام💚👈گر بهای شیعه بودن سر جدا گردیدن است ، ما به عشق مرتضی(ع) تاوان آن را میدهیم ⚪تا بماند تا ابد ذکر علی(ع) بر مأذنه ، هستی و دار و ندار و جانمان را میدهیم 👉🌹