2777
2789
عنوان

برادرشوهرم که متارکه کرده بایه بچه 10ساله ببینین به من چی گفته .......

| مشاهده متن کامل بحث + 1382 بازدید | 88 پست

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

خودتو مدیون نکن.اصلا واسه چی اینکارو میکنی؟مگه شما واسطه ی رفیق شدنی

هی میشینن میگن0خانوده شوهر)اینا خواهر ندارن کاری بهشون بکنن ال کنن بل کنن

اصلا دوس ندارم اینکارارو تو رودروایسی موندم 

اگه ازمن خوشت نمیاد مهم نیست چون اصلا من جوری رفتار نمیکنم که هرکسی خوشش بیاد  

خیلی از ادمایی که طلاق میگیرن تا مدتها سراغ ازدواج نمیرن و متاسفانه به دنبال خالی کردن عقده هاشونن...

میخان ادای پسرای کم سن و سال و در بیارن

لطفا برام دعا کنیدبرای تحمل گند اخلاقیهای خانوادم خدا بهم صبر بده  زودتر زمان عروسیم سر برسه نامزدم عشق ابدی زندگیمه M😍😘

اینم بگم مردا بعد طلاق دچار حس اعتماد به نفس کاذب میشن و واسه چزوندن همسر اول میرن سراغ گزینه های کم سن و سال

شوهر سابق منم اینجور بود

بعد طلاق چنان هوااا برش داشته بود

که میرم بهترین دخترو میگیرم و بچه امم واسم بزرگ میکنه و بچه رو ازت میگیرم و.........

اوایل هم میرفت سراغ دخترای تحصیل کرده و سانتی مانتال و....

بعد دید کسی تف هم کف دستش نمیزاره چه برسه دختر مجرد 

بعد توقعش اومد پایین تر

رفت سراغ دخترای سن بالا تر....

همونا هم هزار طاقچه بالا واسش گزاشتن و مهریه سنگین و ...

کم کم رفت سراغ زن های مطلقه و سن بالا و.........

خلاصه نشون به اون نشون الان 5 ساله زن نگرفته ....تف هم بهش ندادن چه برسه زن

آدمی است دیگر ...گاهی دلش میگیرد
بعید نیست از مردها. خیلی ها زن دارن نمیگن بعد یکی دو سال دختره وابسته شد میگن زن دارم. چنین مواردی ر ...

بله متاسفانه 

ولی من تصمیمو گرفتم با یه اکانتی یرم میگم ویا حالا به هرطریقی

خیلی از ادمایی که طلاق میگیرن تا مدتها سراغ ازدواج نمیرن و متاسفانه به دنبال خالی کردن عقده هاشونن.. ...

منظورم مردایی بود

لطفا برام دعا کنیدبرای تحمل گند اخلاقیهای خانوادم خدا بهم صبر بده  زودتر زمان عروسیم سر برسه نامزدم عشق ابدی زندگیمه M😍😘
خیلی از ادمایی که طلاق میگیرن تا مدتها سراغ ازدواج نمیرن و متاسفانه به دنبال خالی کردن عقده هاشونن.. ...

همه جارو به گند میکشن 

یه نفر عاشق خواهرم بود حتی مامانمم در جریان بود پسره میگفت ازدواج نکردم و برای خواستگاری اومدن امروز فردا میکرد میگفت روم نمیشه با مادرم حرف بزنم بعد چند ماه زنش رفت محل کار خواهرم و سرو صدا کرد ما اصلا نمیدونستیم زن و بچه داره 

گویا میخواستن جدا شن ولی خواهرم کلا قیدشو زد هرچند مرده هنوزم دست بردار نیست...

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز
داغ ترین های تاپیک های امروز