2777
2789
عنوان

مهرتون چقدر بوده و خانواده شوهرتون کدوم تیکه های جهیزیه تون رو دادند؟

| مشاهده متن کامل بحث + 34147 بازدید | 1220 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بنظره من تو این دوره که واقعا سخت شده خرید وسایل و...همه چیز توافقی شده 

برای جهیزیه هم رسم و... رو باید گذاشت کنار و کلا برای مراسم عروسی و جهاز همه و همه توافقی تصمیم گرفت طوری که به کسی فشار انچنانی نیاد 

خدایی نکرده زبونم لال مهریه هم ۱۲۰ تا بیشتر دادگاه قبول نداره پس فرقی نمیکنه ۱۳۷۰ تا یا ۱۲۰ عدد عزیزم 

سه دنگ‌ خونه اهمیت بیشتری داره از نظره من،،،در مجموع اینا فقط حواشیه ازدواجه و اصل چیزایی دیگه اس که امیدوارم برای خواهر شما مبارک باشه 

خدایا شکرت 

۸سال همه چیزوپدرم خریدمهریمم طلاوپول سکه ودیگه نمیدونم چون اونموقع من بچه بودم

همین اول امضام میگم اگه ازپستم خوشت نیومده و...حالابه هردلیلی ازجمله یانظرم ناراضی بودی به خوبی بهم بگو من بدنیستم به خوبی که بگی به خوبی هم پاسخ میگیری پس به دلایلی که بعضی کاربرااینجاروازان خودشون میدونن وهرچی دوست داشتن وبه ذهنشون ردشد وپیاده میکنن گفتم بگم بهتون ازاین به بعد توهین کنی توهین بهت میشه تویه جمله قشنگ بگویاپستموپاک کنم نشدولازم بود عذرخواهی کنم.باتشکر😊 خدایاتوخودت میدونی چی میخام پس؛  خدایابه امیدخودت... برام دعاکن به وسعت دلت ممنون عزیزم🌺🌺هرکس خودداندوخدای دلش که چه دردیست کجای دلش😢😢خانمادرسته اینجامجازیه همدیگرونمیبینیم نمیشناسیم اماکلمات انرژی دارند  هیچ وقت حسرت زندگی آدمایی رو که از درونشون خبر نداری نخور!!!!حسادت نوعی اعتراف به حقیر بودن خویش است.. هر قلبی دردی دارد٬ فقط نحوه ابراز آن فرق دارد... بعضی ها آن رادرچشمانشان پنهان میکنند ٬ بعضی ها در لبخندشان!!!!!!خنده رامعنی به سر مستی مکنآنکه میخندد غمش بی انتهاست..نه سفیدی بیانگر زیبایی ست....... ونه سیاهی نشانه زشتی........ کفن سفید ٬ اما ترساننده است: وکعبه سیاه ٫ اما محبوب ودوست داشتنی است.....انسان به اخلاقش هست نه به مظهرش.....قبل از اینکه سرت را بالا ببری ونداشته هایت را به پیش خدا گلایه کنی..... نظری به پایین بیندازو داشته هایت راشاکر باش❤️❤️..
بنظره من تو این دوره که واقعا سخت شده خرید وسایل و...همه چیز توافقی شده  برای جهیزیه هم رسم و. ...

عزیزم ممنون. اره درمورد سکه درست میگی.در مورد حوا

شی هم همینطور.نگران اینم ک ایا اینجا دارن خساست میکنند؟؟؟

اگه خساسته فقط الانه و مختص ب خانوادش و پدرشه یا تو زندگیشم خود پسره میخواد خسیس باشه😐

عزیزم ممنون. اره درمورد سکه درست میگی.در مورد حوا شی هم همینطور.نگران اینم ک ایا اینجا دارن خساست م ...

حقیقتا درمورد خودم صادقانه بخوام بگم پدر همسر سخت گیر بودن و اصصصلا اعتقادی به سه دنگ خونه و... نداشتن و کلا باب نبود تو خانواده این مهریه...اما خب صحبت خودم با همسر جان و با سیاست توجیه کردنش 😎 باعث شد اونم خانوادشو راضی کنه به مهریه ای که من دقیقا مشخص کردم البته که من تو تعداد سکه خیلی راه اومدم...بنظرم خواهرتون میتونن بگن حرمت گذاشتن به نظره پدر و خانواده ی منه و ببینن اقا داماد کلا چه نظری داره🤔

خدایا شکرت 
برای شما تعجب اوره ک برخلاف شرع و قانون این رسم غلط رو یا ب میل خودتون یا از سر اجبار و حرف مردم کل ...

هيچ اجباري نبود با ميل خودمون و طبق شعور بالايي كه داشتيم جهيزيه گرفتيم تا كمكي باشه براي زندگي مشترك همونطور كه داماد هم هزينه مخارج عروسي خريد لباس عروس خريد طلا تالار و خريد خونه رو انجام داده

از زمانی که تو را بین خلایق دیدم مثل یک فاتح مغرور به خود بالیدم
برای شما تعجب اوره ک برخلاف شرع و قانون این رسم غلط رو یا ب میل خودتون یا از سر اجبار و حرف مردم کل ...

شما حتما برو ازدواج حضرت علي و فاطمه زهرا رو بخون

از زمانی که تو را بین خلایق دیدم مثل یک فاتح مغرور به خود بالیدم
عربا اینطورین خودمو بندازم بهشون😂

فکر کردی عربا چی میدن وسایل لوکس و.... نه عزیزم یه خیابونی هست تو اهواز میرن جهازو از اونجا میخرن کل تخت و وسایل و... ۵ تومنم نمیشه 😂😂😂 

پسرم همه دنیام 😘💋💕
چه زندگی قشنگی افرین فقط یه سوال درامدت نسبت به همسرت کمتره یا بیشتر؟ یعنی اگر تو یک میلون در ...

قربونت عزیزممممم
هردومون یکیه الان عزیزم

اما ی بازه ای همسرم زیاد بود

ی بازه ای من 

اصلا ب اینا فکر نمیکینیم میبینی یهو اداره ی ما ی وام داد-پاداش -مناسبتها 

اداره ی اونا اضافه کاری ریخت  یهو با بانکی قرارداد بست گفت برین این مبلغ وام رو بردارین

اینجورییییییی

ب نظرم ب مبلغ نباید دقت کرد وحساس شد

بالاخره هردو از صبح تا ساعت 2/4 درگیر کاریم

دیگه سازمانی ی مزایایی داره یکی نداره 

نمیشه ب فرد خرده گرفت

هرکسی سزاوار فرصتی دیگر است ، اما نه برای همان اشتباه ...