2777
2789
عنوان

نیازمند جنین اهدایی در شیراز

2474 بازدید | 21 پست

سلام ما به خاطر مشکلمون نیاز به جنین اهدایی داریم لطفاً کسانی که سوال در این مورد دارن یا اطلاع ندارن جنین اهدایی چیه نیان تاپیک چون حوصله جواب کنجکاوی ندارم خیلی داغونم 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خدا انشالله بحق پهلوی شکسته حضرت فاطمه بزودی زود حاجتت رو بده نی نی دار بشی

خداجونم همون جور که معجزه ات رو بمن نشون دادی همون جورم بزودی زود ب جاریم نشون بده و همه منتظرای نی نی سایت   خدا جون بزار با خبر بارداری جاریم خوشحالیم از مادرشدنم کامل بشه انشالله من منتظرما تا قلب نی نی من ب تپش بیاد انشالله جاریمم باردار بشه و همه منتظرا                        علی اصغر امام حسین قربونش برم با امام رضا جونم حاجتم رو دادن 

عزیزم خیلی متاسفم میدونم که الان چقدر از همه چیز خسته هستید من زیاد با قوانینش اشنایی ندارم ولی یکی از دوستان نزدیکمون تمام این مراحلو رفت انگار میگفتن هر کس هر شهری هست باید از جای دیگه جنین بگیره به خاطر مسائل خانوادگیش که بعد دردسر نشه مثلا اینا از اصفهان گرفتن که البته اونم نشد و افتاد .یه مدت رفتن دنبال طب سنتی حتی یه مدت دعا و چله بری و همین چیزایی که میگن بازم نشد . اونجا بود که دیگه بریدن دیگه نه توان مالیشو داشتن ادامه بدن نه خانم روحیه رفتن دوباره اون راه و اون سختیا و داروها و تزریق ها رو داشت الانم از بهزیستی اقدام کردن نوزاد بگیرن حدود شش ماهه دارن کارای اونو انجام میدن کلی کلاسای اماده سازی و روانشناسی و اینا داره . اوایل خانواده اقا خیلی مخالف بودن ولی خود زن و شوهر پشت همو گرفتن دیروز از کسی شنیدم انگار دیگه به همه گفتن که چه تصمیمی دارن . هیچ وقت نمیتونم تصور این لحظاتتون رو داشته باشم ولی از وقتی ماجرای این دوستمون اتفاق افتاده هر وقت خانم منتظری اینجا خسته هست اینو براش تعریف میکنم . اول میخوام بدونه که خودش تنها نیست و ادم های زیادی این مشکلات رو دارن و دوم این که میشه این مساله رو با این روش هم حل کرد چون همون قدر که شما تشنه مهر ورزیدن به یه بچه هستید بچه هایی اون بیرون در حسرت یک اغوش مادرانه هستن . امیدوارم بهترین ها براتون رقم بخوره و دامن همه منتظرا سبز بشه انشاالله 

اگر دوست داشتید لطفا برای شادی روح مامانم یک صلوات بفرستید 💚

منم دوبار اهدایی گرفتم از شهر دیگه نشد، کلی هزینه و دارو و درمان دیگه توان مالی تو شهر دیگه ندارم اینجا هم اگه بشه باید یکی که بدون واسطه هست بگیرم، در مورد بهزیستی از پچ پچ مردم و طعنه ها و این که بچه تو روحیش اثر بذاره میترسم و این که شنیدم دوسال بیشتر زمان میبره تا بچه ای رو بگیریم 

منم دوبار اهدایی گرفتم از شهر دیگه نشد، کلی هزینه و دارو و درمان دیگه توان مالی تو شهر دیگه ندارم ای ...

دوست ما که الان دارن انجام میدن گفتن حدود یکسال البته میگم خیلی کارای اماده سازی داره کلاس و تحقیقات محلی و این چیزا  . اتفاقا اینا هم به فکر جنین بدون واسطه افتادن ولی مشاوره  که رفتن حسابی منصرفشون کردن گفتن مواردی بوده که بعد از به دنیا اومدن بچه اون خانواده پیگیر شدن و بچه رو خواستن یا مثلا اخاذی اتفاق افتاده برای همین از طریق موسسات باروی که اقدام میکنید میگن از شهر دیگه باشه و اطلاعات محرمانه و اینا حتی برادر این خانم گفته بود حاضره جنین اهدا کنه بازم گفته بودن نمیشه و بعدها ممکنه اختلافات به وجود بیاد چون هر کس بالاخره رو بچه خودش احساس مالکیت داره خصوصا اگر جلو چشمش باشه دائم. در مورد حرف مردم و بچه بهزیستی و این چیزا هم که اول در دهن مردم رو هیچ وقت نمیشه بست اگر بخواهید مطابق پسند مردم زندگی کنید خیلی کارا رو نباید انجام بدید فقط خوبی مردم اینه که موضوع صحبتشون زود به زود عوض میشه اگر این تصمیمو بگیرید یه مدت سر زبون میفتید قطعا ولی بعد که زمان بگذره انقدر مردم این بچه رو با شما میبینن که در نگاهشون هم این بچه بچه ی شما خواهد شد .  خدا همیشه بزرگه گاهی باید توکل کرد و قدم برداشت

اگر دوست داشتید لطفا برای شادی روح مامانم یک صلوات بفرستید 💚
راه سختی هست فقط خدا میدونه این روزها در چه حالیم 

منم یکی رو میشناسم یه بچه ناز و گوگولی از شیرخوارگاه گرفته چون ساکن شهر دیگست به فامیل ها گفتند زاییده ولی اعضای دوطرف خانواده میدونند در ضمن بفهمند برا این بچه ها در سن  هفت یالگی مشاوره میزارند و کم کم بهشون میگند نطمعن باشید در اینده بوسه به دستان این پدر و مادر میزنند منم اگه بچه دار نشدم به شوهرم گفتم بریم از شیرخوارگاه بیاریم😊