2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من از ۹ سیکلم تا دو هفته یه شب در میون .از این تستای تخمک گذاریم میگرم اون روزی که دو تا میشه دو روز پشت هم انجام میدم و نگفتی شوهرت چه قرصی میخوره 

مامان دلم برات خیییییلی تنگه جای خالیت با هیچ کس پر نمیشه 
من از ۹ سیکلم تا دو هفته یه شب در میون .از این تستای تخمک گذاریم میگرم اون روزی که دو تا میشه دو روز ...

من از شب ده اقدام‌میکنم کیتم‌مبزنم ماه قبل ۱۳ سیکلم پرنگ شد من نزدیکی نکردم فک کردم فرداش پرنگترمیشه اخه ماهتی قبل ۱۳ پرنگ‌بود ۱۴ پرنگتر.عزیزم من سوهرم بعد عمل دکتربهش کلومفن داد با رینک و سی الان یماهو نیم قطع کرده چون ازمایشش خوبه من خودم بهش ای میدم با گاهی زینک

من یه دستمال کاغدیم میزاشتم اونجام تا به قطرشم هدر نره بعد که پامو میدادم پایین دستمالو عوض میکردم شرتمم میپوشیدم یه شکلاتم میخوردم یه پتو هم میپیچیدم دور خودم با سلام و صلوات

من یه دستمال کاغدیم میزاشتم اونجام تا به قطرشم هدر نره بعد که پامو میدادم پایین دستمالو عوض میکردم ش ...

من پارسال ماهی که باردارشدم سریع ماشدم رفتم حموم فقطم یکبار اقدام داستیم‌اونماه ولی گرفت اما حیف که رفت

به نظدم سعی کن نزدیکیت زیاد باشه شده با تجاوز  من اون ماهی که حامله شدم یادمه نزدیکیمون خیلی زیاد بود 

به نظدم سعی کن نزدیکیت زیاد باشه شده با تجاوز    من اون ماهی که حامله شدم یادمه نزدیکیمون ...

من ماهی که باردارشدم فقط ده بهمن نزدیکی کردم کیتم پرنگ بود سریعم رفتم دستشویی ولی باردارسدم الان ازشب ۸ تا بیست یک شب درمیان میپرم روش ولی ماه قبل که نگرفت اینماه ببینم چی میشه

قرص برای نعوذ رو خودش  از داروخونه میگیره تادالافین ولی ‌کلومیفن رو دکتر داده نمیدونم عوارضش چی ...

شوهر تو هم این مدلی بود از اول