2777
2789
عنوان

پسردارا بیاید

558 بازدید | 45 پست

سونو ان تی اول گفت به احتمال ۸۰درصد بچت دختره و من خیییلی خوشحال بودم خودم و همسرمم همش فکرمیکردیم دختره بچه اولمونم دختره اما امروز ان تی دوم گفت حتمااا پسره

خداروصدهزار مرتبه شکر که سالمه اما من هرچی فکرمیکنم بهش انگار میترسم از بزرگ شدنش تربیتش احساس میکنم نمیتونم باهاش رابطه برقرار کنم حتی از شستنش ....

بگید چیکارکنم بتونم رابطه بگیرم باهاش خدامنو ببخشه هیچ وقت فکرنمیکردم بهم پسربده

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

وای خوبه ک انشاالله سالم بیاد بغلت پسرا ام ک‌مامانی😋😋😋 همین چن دقه پیش پسرم یقه مو میکشید پایین گفتم شیر نمیدم برو اونور الهی فداش شم سرشو کج کرده بود عین گربه شرک نگام میکرد

خداجونم میگم چرا تقاص سیبی ک‌حواخانوم خورده رو فقط ما ایرانیا داریم پس میدیم😒😒

پسر عشقه.هر روز ک پسرم و میبینم ذوق میکنم ک خدا یه مرد دیگه رو تکیه گاهم قرار داد.الهی شکرت

خدایااااااااااا شکررررررت خودت مواظب نی نی کوچولومون باش.چترم باز باشد یا بسته فرقی نمیکند. بی تو همیشه خیس بارانم...  

عزیزم هرگلی یه بویی داره شما مادری پس میتونی

پسربچه ها شیرین کاری های مخصوص خودشونو دارن شاید مثل دخترا بلبل زبون نباشن ولی وقتی ادای باباشون درمیارن خیلی شیرین میشن و از لحاظ بهداشتی و حمومم راحتتره چون میتونه همسرتون حمومش کنه 

آنا.......چیخاتمارام محبتین یادیمنان                                             لای لای سَسون قولاقیمدا ساخلارام......
پسر عشقه.هر روز ک پسرم و میبینم ذوق میکنم ک خدا یه مرد دیگه رو تکیه گاهم قرار داد.الهی شکرت

خدا واست نگهش داره.خداکنه تکیه گاهمون بشه خداییش شوهرم چیزی واسه پدرومادرش کم نمیزاره امیدوارم به باباش بره