madarlove مدیر عضویت: 1397/11/01 تعداد پست: 94 عنوان حاملگی پوچ | مشاهده متن کامل بحث + 5650 بازدید | 74 پست سلام .من هفته 7 بارداری رفتم سونو گفت جنینی دیده نمیشه و سن بارداری 4 هفته ست و حاملگی پوچ هست. اما هنوز پریود نشدم که سقط بشه .کسب وضعیت منو داشته بیاد حرف بزنیم 1397/11/01 | 22:44 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
hadisjoni عضویت: 1397/05/11 تعداد پست: 2544 انشالله به زودی باردارشیم .من اصلا درد ندارم 😣😓 من ک میخوام یکماه جلوگیری کنم دوباره اقدام کنمتو این یکماهم خودمونو تقویت میکنیمکار سنگین کن من جارو برقی کشیدمگرفتمش تو دستم جارو کشیدمبعد افتادم خونریزیدردم میگرفت ول میکردکه تا فرداش ک سقط بشه دردش شدید شدبیخیال شو
madarlove مدیر استارتر عضویت: 1397/11/01 تعداد پست: 94 من ک میخوام یکماه جلوگیری کنم دوباره اقدام کنم تو این یکماهم خودمونو تقویت میکنیم کار سنگین کن من ... اره باید همینکارو کنم .باشه فردا جارو برقی میکشم انشالله تاثیر داشته باشه.فردا کلی کار کنم .ببینم چی میشه.اصلا علائمی ندارم اخه.
madarlove مدیر استارتر عضویت: 1397/11/01 تعداد پست: 94 من ک میخوام یکماه جلوگیری کنم دوباره اقدام کنم تو این یکماهم خودمونو تقویت میکنیم کار سنگین کن من ... منم میخوام زود اقدام کنم .این بیفته .قبل عید یا توی عید اقدام میکنم انشالله
hadisjoni عضویت: 1397/05/11 تعداد پست: 2544 منم میخوام زود اقدام کنم .این بیفته .قبل عید یا توی عید اقدام میکنم انشالله انشاءالله عزیزمهرچی شد خبر بده بهم
madarlove مدیر استارتر عضویت: 1397/11/01 تعداد پست: 94 انشاءالله عزیزم هرچی شد خبر بده بهم باشه عزیزم
madarlove مدیر استارتر عضویت: 1397/11/01 تعداد پست: 94 انشاءالله عزیزم هرچی شد خبر بده بهم سلام عزیزم من دیشب بیمارستان رفتم با قرص سقط کردم .
madarlove مدیر استارتر عضویت: 1397/11/01 تعداد پست: 94 انشاءالله عزیزم هرچی شد خبر بده بهم دقیقا منم مثل تو دردم میگرفت ول میکرد بعد یهو تمام که شد دردام رفت.رفتم دستشویی افتاد . ولی از 8 شب تا ساعت یک شب درد داشتم.لرزم میگرفت.سردم میشد. خداروشکر خداروشکر تموم شد.الحمدالله .
hadisjoni عضویت: 1397/05/11 تعداد پست: 2544 دقیقا منم مثل تو دردم میگرفت ول میکرد بعد یهو تمام که شد دردام رفت.رفتم دستشویی افتاد . ولی از 8 شب ... خداروشکر عزیزمراحت شدیانشاءالله به زودی مامان بشی
madarlove مدیر استارتر عضویت: 1397/11/01 تعداد پست: 94 خداروشکر عزیزم راحت شدی انشاءالله به زودی مامان بشی اره عزیزم .انشالله عزیزم . برام دعا کن عزیزم .دکتر بهم مفنامیک اسید . فولیک اسید و مترژن داد .
hadisjoni عضویت: 1397/05/11 تعداد پست: 2544 اره عزیزم .انشالله عزیزم . برام دعا کن عزیزم . دکتر بهم مفنامیک اسید . فولیک اسید و مترژن داد ... ب منم مفنامیک و اسید فولیک وال دی دادنگفت از کی میتونی اقدام کنی؟؟
madarlove مدیر استارتر عضویت: 1397/11/01 تعداد پست: 94 ب منم مفنامیک و اسید فولیک وال دی داد نگفت از کی میتونی اقدام کنی؟؟ گفت 3 تا 6 ماه .تا رحمت کاملا اماده بشه و خدای نکرده منجر به سقط نشه .ولی من احتمالا بعد عید اقدام کنم.راستی خونریزی داری هنوزم؟
madarlove مدیر استارتر عضویت: 1397/11/01 تعداد پست: 94 ب منم مفنامیک و اسید فولیک وال دی داد نگفت از کی میتونی اقدام کنی؟؟ من یکم درد دارم. تو چطور؟ الان وضعیت چجوریه؟
hadisjoni عضویت: 1397/05/11 تعداد پست: 2544 گفت 3 تا 6 ماه .تا رحمت کاملا اماده بشه و خدای نکرده منجر به سقط نشه .ولی من احتمالا بعد عید ا ... نهگاهی کمی دل درد شدید میگیره و ول میکنه مفنامیک بخوری هم خونریزیت قطع میشههم دردت کم میشهمن که تا شوهرم ادم نشه اقدام نمیکنماونم به اشتباه بودکه خدا روشکر خدا خودش نڋاشت بمونه برام
madarlove مدیر استارتر عضویت: 1397/11/01 تعداد پست: 94 نه گاهی کمی دل درد شدید میگیره و ول میکنه مفنامیک بخوری هم خونریزیت قطع میشه هم دردت کم میش ... انشالله هر چی صلاح خدا باشه .کلا هیچ شوهری ایده ال نیست عزیزم .زیاد غصه نخور.راستی رفتی سونو ببینی کلا دفع شده و چیزی نمونده ؟؟
hadisjoni عضویت: 1397/05/11 تعداد پست: 2544 انشالله هر چی صلاح خدا باشه .کلا هیچ شوهری ایده ال نیست عزیزم .زیاد غصه نخور. راستی رفتی سونو ببینی ... همون روز که سقط شدسونو شکمی دادمگفت کامل دفع شده