madarlove مدیر عضویت: 1397/11/01 تعداد پست: 94 عنوان حاملگی پوچ | مشاهده متن کامل بحث + 5650 بازدید | 74 پست سلام .من هفته 7 بارداری رفتم سونو گفت جنینی دیده نمیشه و سن بارداری 4 هفته ست و حاملگی پوچ هست. اما هنوز پریود نشدم که سقط بشه .کسب وضعیت منو داشته بیاد حرف بزنیم 1397/11/01 | 22:44 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
hadisjoni عضویت: 1397/05/11 تعداد پست: 2544 خیلی متاسفم.چطوری سقط شد؟ خودبخود ؟یا کورتاژ؟ بعد چند روز سقط شد؟؟ من الان 5 روز از روزی که فه ... خودش سقط شد۸هفته و ۳روزم بود سقط شدمن دوهفته بعد این ک فهمیدم پوچ سقط شد
madarlove مدیر استارتر عضویت: 1397/11/01 تعداد پست: 94 گلم اره بعد از 10روز کم کم جاش شل میشه و میفته.زیر نظر دکتر سقط کن تا خدای نکرده اسیبی نبینی.اره خود ... خدا کنه گلم . اره گلم زیر نظر دکترم .دعا کنید برام دوباره زود باردار بشم قبل عید. عزیزم خودت هم بچه داری؟
hadisjoni عضویت: 1397/05/11 تعداد پست: 2544 دکتر ب من گفت چیزی نخورصبر کن خودش میوفتههیچکاری نکردم خودش سقط شد
madarlove مدیر استارتر عضویت: 1397/11/01 تعداد پست: 94 خودش سقط شد ۸هفته و ۳روزم بود سقط شد من دوهفته بعد این ک فهمیدم پوچ سقط شد من قبل اینکه بفهمم پوچه دکتر بهم شیاف پروژسترون داده بود برای جلوگیری از سقط . که استفاده میکردم .میترسم شیاف ها نزار سقط بشه یا زمانشو طولانی کنه؟البته از همون موقع که فهمیدم که استفاده نکردم .دکتر هم گفت نکن
madarlove مدیر استارتر عضویت: 1397/11/01 تعداد پست: 94 دکتر ب من گفت چیزی نخور صبر کن خودش میوفته هیچکاری نکردم خودش سقط شد دکتر نگفت کی اقدام کنی؟
hadisjoni عضویت: 1397/05/11 تعداد پست: 2544 من قبل اینکه بفهمم پوچه دکتر بهم شیاف پروژسترون داده بود برای جلوگیری از سقط . که استفاده میکر ... نه من دکتر نداد بهمگفت تو مشکوک ب بارداری پوچینمیخواد مصرف کنی
madarlove مدیر استارتر عضویت: 1397/11/01 تعداد پست: 94 سلام من سقط داشتم.که آخری پوچ بود خود جنین خودبخود سقط میشه اصلا پیش دکتر نرو .چون بهت کورتاژ میدن و ... دوباره بعد از چند مدت باردار شدی ؟
hadisjoni عضویت: 1397/05/11 تعداد پست: 2544 دکتر نگفت کی اقدام کنی؟ قبل اینک سقط بشهگفتـسه ماه بعدولی امروزم میرم پیشش ببینم چی میگهساعت شیش و نیم وقت دارم
madarlove مدیر استارتر عضویت: 1397/11/01 تعداد پست: 94 نه من دکتر نداد بهم گفت تو مشکوک ب بارداری پوچی نمیخواد مصرف کنی از کجا فمید دگتر که مشکوکی؟ من چون ای یو ای کردم برای باردتریم ،بهم از همون شب شباف داد
madarlove مدیر استارتر عضویت: 1397/11/01 تعداد پست: 94 قبل اینک سقط بشه گفتـسه ماه بعد ولی امروزم میرم پیشش ببینم چی میگه ساعت شیش و نیم وقت دارم بهت هر چی دکتر گفت بهم بگو عزیزم .
madarlove مدیر استارتر عضویت: 1397/11/01 تعداد پست: 94 نه من دکتر نداد بهم گفت تو مشکوک ب بارداری پوچی نمیخواد مصرف کنی عزیزم اولین بارداریت بود؟
hadisjoni عضویت: 1397/05/11 تعداد پست: 2544 از کجا فمید دگتر که مشکوکی؟ من چون ای یو ای کردم برای باردتریم ،بهم از همون شب شباف داد&nb ... بتام دیر بالا میرفت۶ هفته هم سونو دادمجنین نبودولی کیسه زرده ک ساک بودگفت مطمئنا سقط میشهولی برا سقطش کاری نکنصبرکن خودش بیوفتهگفت شیاف و امپولم مصرف نکنی بعدا کارت ب کورتاژ میکشهفقط صبرکن بیوفته
hadisjoni عضویت: 1397/05/11 تعداد پست: 2544 عزیزم اولین بارداریت بود؟ اره عزیزمبا دارو باردار شدماین دکتره گفت دارو محرک عامل بارداری های پوچهولی برای اطمینان شوهرمو میفرستم ازمایش اسپرم
madarlove مدیر استارتر عضویت: 1397/11/01 تعداد پست: 94 بتام دیر بالا میرفت ۶ هفته هم سونو دادم جنین نبودولی کیسه زرده ک ساک بود گفت مطمئنا سقط میشه ولی ... انشالله برای من هم خودش بیفته همشعزیزم شما تهران هستی؟