2777
2789
عنوان

خرید خانه

| مشاهده متن کامل بحث + 428 بازدید | 41 پست
دیوار ببین خیلی،، حتما پیدا میشه،، یهو قرار بزارید برید ده بیست تا خونه ببیتید،، بالاخره یکی پسند می ...

ممنونم...اره واقعو ببینیم خوبه ولی ازاونورم شوهرم کار داره هعی تو دیوار و این چیزارو میگردم بلکم معجزه ای بشه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ی خانومی اینجا میگف بافتش قدیمیه خودمم همین فکرو میکردم...و اینک چون ازادیه فک میکنم خیلی شلوغ باشه. ...

خودت باید ببینی،، نه والا خیلی هم قدیمی نیس،، خود خیابان ازادی شلدغه ک اونجا هم اکثرا تجاریه،،، خیابونایی ک به ازادی میخوره مث استادمعین یا شهیدان خیییلی بهتره،،اونقدرا شلوغ نیس،، از دیوار یهو 20تا خونه هماهنگ کنید یه اخر هفته همه رو ببینید،، بنگاه نرید ک وقت تلف کردنه

خودت باید ببینی،، نه والا خیلی هم قدیمی نیس،، خود خیابان ازادی شلدغه ک اونجا هم اکثرا تجاریه،،، خیاب ...

واقعااا؟چقد خوب پس ی نگا هم ب اونجا بندازم...ممنونم عزیزممم...ممنون درست میگی اینکارو میکنم

اخه میدونی میگن ک چن ساله بخری بعد ۴.۵سال دگ خیلی قدیمی میش اگ بخای بفروشی دگ نمیخرن...اینطور نیست؟

نه فكر نكنم عزيزم ،راستي اگه سازنده مطمينم سراغ داشته باشي پيش خريدم خوبه اگه بتوني

طلوع شادي 😍غروب غم ها😔 براي همه مردم جهان آرزو ميكنم🥰🥰