khandonak مدیر استارتر عضویت: 1397/10/24 تعداد پست: 1152 عنوان کمکککک.بشتابیددددد😭 105 بازدید | 10 پست زعفرون دم کرده رو چجوری بخورم؟چقد بخورم.کسی میدونه؟پریودم عقب افتاده آنان که سر مستی ما طعنه زنانندبگذار بمانن به خماری که ز ما هیچ ندانند 1397/11/01 | 18:43 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
سازسرنوشت عضویت: 1397/07/02 تعداد پست: 20433 نخور عزیز،دور از جون اگه یه وقت بچه نمیره ممکنه ناقص بدنیا بیاد ،دور از جون بازم گاه باید رویید از پس ان باران... گاه باید خندید ... بر غمی بی پایان....🦋
khandonak مدیر استارتر عضویت: 1397/10/24 تعداد پست: 1152 شاید بارداری بی بی زدم منفی بود.قبلا هم اینجوری شدم.رفتم امپور زدم تا پری شدم.الان نمیخوام امپور بزنم آنان که سر مستی ما طعنه زنانندبگذار بمانن به خماری که ز ما هیچ ندانند
khandonak مدیر استارتر عضویت: 1397/10/24 تعداد پست: 1152 نخور عزیز،دور از جون اگه یه وقت بچه نمیره ممکنه ناقص بدنیا بیاد ،دور از جون بازم عهههه😨😨😨😨😭😭😭😭😭 آنان که سر مستی ما طعنه زنانندبگذار بمانن به خماری که ز ما هیچ ندانند
سازسرنوشت عضویت: 1397/07/02 تعداد پست: 20433 عهههه😨😨😨😨😭😭😭😭😭 عزیز ببخشید میپرسم ازت،مشکل چیه ؟عقدی؟ گاه باید رویید از پس ان باران... گاه باید خندید ... بر غمی بی پایان....🦋
khandonak مدیر استارتر عضویت: 1397/10/24 تعداد پست: 1152 عزیز ببخشید میپرسم ازت،مشکل چیه ؟عقدی؟ نع.یه بچه ۱ساله دارم.سزارین هم شدم.میترسم. آنان که سر مستی ما طعنه زنانندبگذار بمانن به خماری که ز ما هیچ ندانند
سازسرنوشت عضویت: 1397/07/02 تعداد پست: 20433 نع.یه بچه ۱ساله دارم.سزارین هم شدم.میترسم. شبیه دوست من،اونم الان بچش یک سالشه یه بچه دیگه دنیا اورده،افسردگی گرفته،هر کار کرد نشد بندازتش طفل معصومو😢😢😢،اینقدر دلم به حال بچش میسوزه گاه باید رویید از پس ان باران... گاه باید خندید ... بر غمی بی پایان....🦋
khandonak مدیر استارتر عضویت: 1397/10/24 تعداد پست: 1152 شبیه دوست من،اونم الان بچش یک سالشه یه بچه دیگه دنیا اورده،افسردگی گرفته،هر کار کرد نشد بندازتش طفل ... اگه باشه که نمیندازم .بی بی زدم منفی بود اخه.این ۲ماه اخر هر۱۵روز پیریود میشدم.گفتم شاید بخاطر همین این ماه عقب افتاده آنان که سر مستی ما طعنه زنانندبگذار بمانن به خماری که ز ما هیچ ندانند
khandonak مدیر استارتر عضویت: 1397/10/24 تعداد پست: 1152 اگه سزارین نمیشدم مشکلی نبود.سزارین حداقل تا ۲سال نباید حامله بشی آنان که سر مستی ما طعنه زنانندبگذار بمانن به خماری که ز ما هیچ ندانند
سازسرنوشت عضویت: 1397/07/02 تعداد پست: 20433 اگه باشه که نمیندازم .بی بی زدم منفی بود اخه.این ۲ماه اخر هر۱۵روز پیریود میشدم.گفتم شاید بخاطر همین ... ایشالا هرچی خیره پیش بیاد دوست عزیزم❤❤ گاه باید رویید از پس ان باران... گاه باید خندید ... بر غمی بی پایان....🦋