2821
2789

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

دختر منم هر کی تا میدید میگفت پسره  اصن شیبه دخترا نبود  ولی الان خیلیم زیبا شده با اون ...

تنش سالم باشه. اره بچه تا از اب و گل در نیاد معلوم نمی کنه.

حس می کنم خدا داره صفحه ی زندگیم رو خط خطی می کنه😢
الان میزارم

بذاردیگهه۶هه

خدایاممنوووووونم بابت معجزه ی قشنگت خدایاممنونم.😍💜🌸امیرحسین مامان زودبیاپیشمون فدای دست وپای کوچیکت بشم مامان،لحظه شماری میکنم بگیرم بغلموبوت کنم تااخرعمرم روچشام میذارمت.خدایامرسی که بهم فرشته دادی توروبخداییت قسم مواظبش باش دامن همه ی منتظراروبحق پنج تن سبزکن ودلشونوشاد،الهی امین.اگه دلتون خواست ی صلوات برای سالم بدنیاااومدن نی نیم بفرستین ممنونم.حاجتتون رواایشالا😘😍💝🚼
شما چه جوری عکس می ذارید؟ من امروز خواستم بذارم مجبور شدم برم اپلود کنم لینکش رو بیارم.

ن مال من بالای همونجایی ک پیام رو می‌نویسم ی قسمت عکس هست میزنم روش میره تو گالری انتخاب میکنم تایید میکنم وایمیسم چندثانیه ک آپلود میشه میفرستمش

ن مال من بالای همونجایی ک پیام رو می‌نویسم ی قسمت عکس هست میزنم روش میره تو گالری انتخاب میکنم تایید ...

خب گوشی من اجازه نمیده از این قسمت وارد گالری بشم. می گه نا امنه😐

حس می کنم خدا داره صفحه ی زندگیم رو خط خطی می کنه😢