صللحه مدیر عضویت: 1397/10/04 تعداد پست: 2635 عنوان عکس نی نیم | مشاهده متن کامل بحث + 1165 بازدید | 66 پست خانما هر کی نی نی منو می بینه فک میکنه پسره همش میان با نگاه اول میگن وایی چ پسر بامزه ایی یعنی دخترم شبیه پسراس شما بگین 1397/11/01 | 18:20 2 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
صللحه مدیر استارتر عضویت: 1397/10/04 تعداد پست: 2635 اینم پسرمن که میگن شبیه دخترایت اخه الهی چقد دختر کشه ماشاالله واقعن منم یه لحظه هم کردم دختره
دخترپاییزیم عضویت: 1396/08/24 تعداد پست: 11847 این ملکه ی منه که گاهی میگنپسره😐 ناباورانه اومدی کوچولوی قشنگم 😢 بمان برایم، منتظر شنیدن صدای قلب کوچولوتم همه هستی من، بیاومنوخواهراتوبه یک دنیای بهتروزیبادعوت کن، دوستت دارم عزیزدلم🤗😍😊🙊🎈 💗🤗که هنوزمن نبودم که تودردلم نشستی 💜 فرفررررری من😍❤😺🤗❤ مخملک خودم🤩🤗💗 👑💗🤗👧💗دخترای من شماسرزمین من هستیدخیلی دوستتون دارم❤❤❤❤🤗🤗🤗🤗😍😍😍😍 شوهرعزیزم،جانی ودلی ای دل وجانم همه توووووو،دنیافقط دختراموشوهرم👭💁👧💏❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤.
ماهیییی عضویت: 1397/06/27 تعداد پست: 4991 مامانم میگه اگه بگن یه بچه شبیه دختره یاپسر بچه بعدی همون میشه حالا نمیدونم درسته یانه.
دخترپاییزیم عضویت: 1396/08/24 تعداد پست: 11847 گوگولی نازی بوس بوس اسمش چیه مرسی مانلی جان🤗 ناباورانه اومدی کوچولوی قشنگم 😢 بمان برایم، منتظر شنیدن صدای قلب کوچولوتم همه هستی من، بیاومنوخواهراتوبه یک دنیای بهتروزیبادعوت کن، دوستت دارم عزیزدلم🤗😍😊🙊🎈 💗🤗که هنوزمن نبودم که تودردلم نشستی 💜 فرفررررری من😍❤😺🤗❤ مخملک خودم🤩🤗💗 👑💗🤗👧💗دخترای من شماسرزمین من هستیدخیلی دوستتون دارم❤❤❤❤🤗🤗🤗🤗😍😍😍😍 شوهرعزیزم،جانی ودلی ای دل وجانم همه توووووو،دنیافقط دختراموشوهرم👭💁👧💏❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤.
صللحه مدیر استارتر عضویت: 1397/10/04 تعداد پست: 2635 اینجا حمومش کردم بردمش تو پتو دوس نداره زور میزنه بیاد بیرون خخخخ
صللحه مدیر استارتر عضویت: 1397/10/04 تعداد پست: 2635 مامانم میگه اگه بگن یه بچه شبیه دختره یاپسر بچه بعدی همون میشه حالا نمیدونم درسته یانه. من پسر خیلی دوس دارم دخترم ده سالش بشه آن شالله اقدام میکنم