2789

ببخش استارتر  تاپیکام بیش از حد زدم امروز اینجا بپرسم؟؟ 

شوهرم از صبح میره سر کار شب ساعت هفت میاد تعمیر کار ماشین بزرگ هست    الان تو سرش افتاده بره باشگاه با شاگرد هاش     لاغر هست میگه یکم شکم دارم میخوام اونا اب کنم شکمم بشه شش بکس نمیدونم چی چی      دوست ندارم بره اح     حتما میره دو ساعت بعد میاد میشه ساعت ۹ تا بیاد شام ۱۰ و خسته و خواب  پس من کی زندگی کنم کی ببینمش؟؟؟؟الان اومد چی بگم؟؟؟؟چی بگم که  با خود نگه منو محدود کرده چون همه دارن میرن حتی داداشمم میره  فقط من نمیزارم بره

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

من یه a7 مدل ۲۰۱۸ گرفتم ۳۵۰۰ سه تا دوربین داره دوربینش عالیه دوربین سلفیش ۲۴ مگاپیکسله دوربین های عقبش هم یکی ۲۴ یکی ۸ و یکی دیگه ۵ یعنی فوق العاده خوبه ۱۲۸ گیگ هم حافظه داخلیشه یعنی یه دنیا جا 

خدا جونم ببخشیداااا ولی زودتر نی نی مو بده لطفا🙏🏻چون باباش دوست نداره شبا بیرون از خونه باشه😔
يعني يه ميليون جيزي بيدا نميشه

قبل ک‌دلار بیاد بالا اره ولی الان گوشی 500 شده یک ب بالا کیفیت نداره

من صاحب اعمال خویشم،میراث‌دار کردارهای خویش،زاده اعمال خود،در پیوند با کردار خویش،و متکی بر اعمال خود می‌زیم،و هر فعلی که انجام می‌دهم،نیک یا بدمیراث آن به من می‌رسد
من یه a7 مدل ۲۰۱۸ گرفتم ۳۵۰۰ سه تا دوربین داره دوربینش عالیه دوربین سلفیش ۲۴ مگاپیکسله دوربین های عق ...

ببخشید شاید سوالم مسخره باشه ولی چنتا دوربین به چه درد میخوره چکاری انجام میدن؟

❤تا خدا بنده نواز است     به خلقش چه نیاز......❤