2777
2789
عنوان

کی شوهرش فیلم س ک س میبینه؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 30570 بازدید | 90 پست

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من اونایی رو نمیفهمم که میگن مگه چه اشکالی داره چرا حساسی

آخه براتون مهم نیس شوهرتون زنای لختو ببینه و صدای... شون رو بشنوه 

یاش ما خیلی اُپن مایندین یا من خیلی املم

🎉🎉🎉🎉
ولی استارتر تنها راهش اینه هر شب داشته باشن ک خودش خسته شه.....بقول مامانم شیره جونشو از تنش بکش بیر ...

عکس پروفایلت باحاله چ جوری گذاشتی؟ 

من در این تاریکي فکر یک بره روشن هستم تا بیاید علف خستگي ام را بچرد.تیکر رسیدن به هدف
من نمی فهمم چرا انقدر حساسین.به نظرم چیز خاصی نیست😶

من که اصلا نمیتونم همچین چیزیو هضم کنم😩دوست پسر من یه بار گفت میبینه واسه اموزش همون شب باهاش کات کردم هرچی ز

زنگ زد و پیام داد جواب ندادم😑

تو نباشی یکی بهتر،مگه قبل اینکه تواصن باشی طبیعتمارو لنگ میذاشت؟!...نه😏
وااای خخدا خیلی خندیدم  بنده خدا زود خودشو لو میدع😅😅😅الهیییی

حالا تو روش نمیگم ولی خدای من اصلا برام مهم نیس ای مسائل.دیگه شخصیت هرکی ب خودش مربوطه

چند روزی اسمان نزدیک است...لحظه ها را دریاب...سلامتی همه مریضا و برادرم صلوات😍
من که اصلا نمیتونم همچین چیزیو هضم کنم😩دوست پسر من یه بار گفت میبینه واسه اموزش همون شب باهاش کات ک ...

منم خوشم نمیاد.ولی اصن اهمیت نمیدم که ببینه یا نه.مردیکه ذاتش خراب باشه فیلم پورنو ازش بگیری میره گند دیگه میزنه.همش باید کنترلش کنی.پس بهتره که ولش کنی

کاربرِ myminion سابق که به سختی دوباره عضو شده و به نی نی یار قول داده دختر خوبی باشه  
منم خوشم نمیاد.ولی اصن اهمیت نمیدم که ببینه یا نه.مردیکه ذاتش خراب باشه فیلم پورنو ازش بگیری میره گن ...

افرین حرف منم همینه

چند روزی اسمان نزدیک است...لحظه ها را دریاب...سلامتی همه مریضا و برادرم صلوات😍

منم یه بار گوشیش چک کردم تو سابقه گوگل دیدم عکس نگاه کرده

رمانای سکسی

فیلمم که دوستای گور به گوریش واسش میفرستن

کلی دعوا داشتیم

وقتی میفهمید گوشیش چک کردم میترسید 

نمیدونم فقط بخاطر همینا یا چیز دیگه ای هم بوده

خلاصه که چند وقتیه بخاطر اعصاب خودم سمت گوشیش نرفتم ولی هی دلم میخواد ببینم بازم نگاه میکنه یا نه

ولی اگه ببینم میدونم بازم دعوامون میشه