2777
2789
عنوان

دس دسی

| مشاهده متن کامل بحث + 11547 بازدید | 45 پست
سلام گلم . قبل یکسالگی همه چیزایی که بلد نبود یاد گرفت.شما مثل من خودتو عذاب نده

خدا از دهنت بشنوه.برای پسرم دعا کن زود یاد بگیره و منم خیالم راحت شه

۹.۵ ماهشه تازه بای بای رو یاد گرفته ولی دس دسی نمیکنه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خدا از دهنت بشنوه.برای پسرم دعا کن زود یاد بگیره و منم خیالم راحت شه ۹.۵ ماهشه تازه بای بای رو یاد ...

اوووووه. خیلی کوچیکههههههههه. من فکر کردم ۱۱ ماه تموم کرده که داری میپرسی. خیلی خیلی وقت داره خیالت راحت

اوووووه. خیلی کوچیکههههههههه. من فکر کردم ۱۱ ماه تموم کرده که داری میپرسی. خیلی خیلی وقت داره خیالت ...

آخه پسر من از نزدیک صداش میکنیم هم توجه نمیکنه.یا مشغول به چیزیه.پسر شمام اینطوریه؟

آخه پسر من از نزدیک صداش میکنیم هم توجه نمیکنه.یا مشغول به چیزیه.پسر شمام اینطوریه؟

متوجه منظورت نشدم گلم. منظورت اینه که اسمش روصدا میکنی؟ اگر اینه که بچه ها گاهی یا مشغولن یا مثل پسر من وقتی میخواد خرابکاری کنه صداش کنم نگاه نمیکنه اما میخنده مشخصه عمدا اینکارو میکنه

متوجه منظورت نشدم گلم. منظورت اینه که اسمش روصدا میکنی؟ اگر اینه که بچه ها گاهی یا مشغولن یا مثل پسر ...

دقیقا پسرم منم وقتی با یه چیز ور میره صداش میکنم جواب نمیده حتی هر چقدر هم نزدیکش باشم. یعنی طبیعیه؟

دقیقا پسرم منم وقتی با یه چیز ور میره صداش میکنم جواب نمیده حتی هر چقدر هم نزدیکش باشم. یعنی طبیعیه؟

آره عزیزم. انقدر مثل من خودتو با سرچ کردن و ... آزار نده. اونا که واکنش به اسم ندارن هیچوقت ندارن نه فقط بعضی وقتا. من این راه رو رفتم شما جا پای من نذار. من سرهمه چیز کلی خودخوری کردم الهی شکر همه رو هم یاد گرفت فقط من خودمو نابود کردم

آره عزیزم. انقدر مثل من خودتو با سرچ کردن و ... آزار نده. اونا که واکنش به اسم ندارن هیچوقت ندارن نه ...

بخدا خودمو داغون کردم شوهرم میگه شد تو چند روز گریه نکنی

مامانم میگه بچه به این نرمالی اینا چیه از خودت درمیاری بچه های مشکل دار کامل مشخص میشه.

کاش میتونستم یه ذره رو افکارم مسلط باشم.کلا منفی گرا شدم و از کنترلمم خارج شده

بخدا خودمو داغون کردم شوهرم میگه شد تو چند روز گریه نکنی مامانم میگه بچه به این نرمالی اینا چیه از ...

متاسفانه به واسطه نت و بالا رفتن آگاهی از بیماری هایی مثل اوتیسم و ..‌‌ خیلی از مامانا دچار اینجور استرسا شدن اما عزیزم حق با مادرتونه. بچه ای که مشکل داشته باشه مشخصه . مهمترین چیز ارتباط چشمی و خنده اجتماعیه

متاسفانه به واسطه نت و بالا رفتن آگاهی از بیماری هایی مثل اوتیسم و ..‌‌ خیلی از مامانا دچار اینجور ا ...

ارتباطش خیلی خوبه پسرم‌تو مهمونی خداروشکر با هر کی باهاش ارتباط برقرار میکنه بهشون نگاه میکنه و میخنده و ...

خدا همه بچه ها رو سالم نگه داره

اینترنت خیلی استرس میندازه جون مادرا.چند وقت پیش تو آزمایش پسرم آنزیمای کبدیش بالا بود تو نت زدم یعنی سکته کردم از چیزایی که خوندم رفتم دکتر گوارش گفت چون داروی رفلاکس میخوره کاملا طبیعیه و اصلا بالا محسوب نمیشه به همیییین راحتی.حالا نت خاک بر سر منو اونطوری ترسوند

ارتباطش خیلی خوبه پسرم‌تو مهمونی خداروشکر با هر کی باهاش ارتباط برقرار میکنه بهشون نگاه میکنه و میخن ...

من دیگه هیچ چیزی تو نت سرچ نمیکنم . فورا میرم سراغ کسی که از مشکل من سر رشته داره. خدا رو شکر تو دوستام همه تخصصی دارم از اونا میپرسم. منم سوالام ببینی تا همین اواخر خودمو دیوونه کرده بودم از فکر و خیال

من دیگه هیچ چیزی تو نت سرچ نمیکنم . فورا میرم سراغ کسی که از مشکل من سر رشته داره. خدا رو شکر تو دوس ...

آره عزیزم.وقتی میدیدم پیاماتو گفتم چقدر شبیه منی.

کار خوبی میکنی چون نت جز استرس الکی هیچی نداره.من یه مدت پسرم فقط از راست غلت میزد تو نت زدم نوشت فلج مغزی😄چند روز بعد خداروشکر از طرف چپ هم غلت زد.دوباره دیر نشست تو نت زدم نوشت فلج مغزی خداروشکر اونم نشست.بعد زدم علت سینه خیز نرفتن اونم زد فلج مغزی از ناحیه پا که خداروشکر اونم رفت پسرم.فقط من مردم و زنده شدم.کم مونده بود خودم فلج مغزی شم از فکر و خیال😄خداروشکر که خیالت راحت شده و به آرامش رسیدی برای منو پسرمم دعا کن همیشه سلامت و آروم باشیم❤🙏

آره عزیزم.وقتی میدیدم پیاماتو گفتم چقدر شبیه منی. کار خوبی میکنی چون نت جز استرس الکی هیچی نداره.من ...

نویسنده اون سایته خودش فلج مغزی بوده😆 قربونت عزیزم ان شاءالله پسر شمام سالم باشه شما هم زود خیالت راحت بشه. ان شاءالله با سلاپتی بزرگ بشن دامادیشون رو ببینیم😍