2777
2789
عنوان

دس دسی

| مشاهده متن کامل بحث + 11547 بازدید | 45 پست
مامان امیر نیکان عزیز
دختر من هم متولد 3تیره من تقریبا از دویا سه ماه پیش شروع کردم به تمرین کردن دس دسی باهاش البته خیلی کم نه زیاد روزی چندبار دستاش رو بهم می زدم ولی اصلا همکاری نمی کرد حتی دستاش رو عقب می کشید تا اینکه بالاخره 3 هفته پیش شروع کرد به دست زدن و بعدش بای بای کردن ولی سرسری رو خودش انجام داد و با تشویق ما تکرار کرد من فکر می کنم اگه شروع کنی به تمرین کردن باهاش یواش یواش یاد می گیره چون من هم اوایل فکر می کردم که درسا هیچوقت دس دسی نخواهد کرد. در ضمن این رو هم در نظر بگیر که بچه ها باهم فرق می کنند

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نگران نباش عزیزم..دختر منم متولد 1 تیره و تازه دس دسی یاد گرفته
4دست و پا و سینه خیز هم نمیره...دکترش میگه وقتی بچه دست و پاهاش رو خوب تکون میده ولی هنوز 4 دست و پا نمیره یعنی یه خورده تنبله
معمولا اینجور بچه ها یه سره راه میوفتن
راجع به یاد دادن دس دسی: تو خونه همش واسه خودت دست بزن و بگو دس دسی ، خودش یاد میگیره

عزیزم پسرت کی دست دسی کرد پسر منم ده ماهشه اصلا دست دسی نمیکنه چهاردست و پا هم نمیره ☹️☹️☹️خیلی ناراحتم همه کاراش دیر تر از همه اس 

میترسم دیرم راه بیوفته

❤️❤️❤️❤️
عزیزم توروخدا اگر میای سایت جواب بده پسر منم همین مشکلو داره

عشقم نگران نباش یهو همه رو باهم انجام داد فقط بزار مراحل رشدش طی بشه واسه هر بچه فرق داره 

من خیلی نگران بودم اما خداروشکر الکی و بی مورد بود 

❤️❤️❤️❤️
عشقم نگران نباش یهو همه رو باهم انجام داد فقط بزار مراحل رشدش طی بشه واسه هر بچه فرق داره  من ...

من دارم دق میکنم. بخدا حرف میزنم دربارش بغضم میترکه  . توروخدا برام میگی پسر شما هر کاری چند ماهگی انجام داد

من دارم دق میکنم. بخدا حرف میزنم دربارش بغضم میترکه  . توروخدا برام میگی پسر شما هر کاری چند ما ...

هر بچه ایی یه جور رشدشو طی میکنه اصلا مقایسه نکن عزیزم 

پسر من دقیقا یکسالگی راه رفت یعنی روز تولدش 

ده ماه چهار دست و پا رفت کلا هم علاقه به دس دسی نداره یعنی الانم که نزدیک دوسالشه خیلی انجام نمیده اما بلده 

خیلی سخت نگیر از همین لحظه هاش هم لذت ببر که بعدا خودت پشیمون میشی حیف نیست واقعا ....هم بچه رو ناراحت میکنی هم خودتو 

حرف مردمم باد هواس 

❤️❤️❤️❤️
آخه همه میگن برا بکسالگیش بهداشت میپرسه. پسر شما سینه خیز رفت؟ 

اره هشت ماهگی سینه خیز رفت بعدش چهاردست و پا بعدشم که وایستاد 

تو یازده ماهگی هم دستشو میگرفتم راه میومد اما تنهایی میترسید 

❤️❤️❤️❤️
اره هشت ماهگی سینه خیز رفت بعدش چهاردست و پا بعدشم که وایستاد  تو یازده ماهگی هم دستشو میگرفتم ...

پسر من ۴ دست و ما هم‌نمیره . سینه خیزم فقط جایی که گیر بیوفته نتونه غلت بزنه میره. در واقع همه تحرش با غلت زدنه

سلام دوستان، الان داشتم تو نت سرچ می کردم که این تایپیک رو دیدم، پسر من ۲۷ مرداد یک سالش میشه، متاسفانه نه دست دستی می کنه و نه بای بای، اما از نه ماهگی شروع کرد به راه رفتن، خیلی خیلی نگرانم، حرف زدنشم در حد بابا و دادا نا نا اینا هست اما معنیشو نمی دونه، همش نگرانم مبادا اتیسم باشه، واقعا اگر کسی اطلاعات داره خواهش می کنم راهنمایی کنه