2821
2789
قرآن بخون بی شک خدا باهات حرف بزنع اروم میشی دیگ

این حرفتون رو قبول دارم... تجربش کردم.... نیت میکنم و یه صفحه رو باز میکنم با خوندن معنیش دلم اروم میشه  

*** زندگی قانون باورها و لیاقت هاست، باور کن لایق بهترین هایی***
من اصلا نميبينمش ، فقط گاهی پیام میده یا زنگ میزنه که بازم دعوامون میشه 

عزیزم ... خیلی ناراحت شدم درکت میکنم 😔😔

میگم زشت نیست یه اقایی هزار و اندی ساله منتظره ۳۱۳ نفره؟😔😔😔 .... روزی میاید از سوی مهربانی ... بیاین همگی دعا کنیم تا زودتر بیاد ... الهم عجل لولیک الفرج ... 

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

عزیزم ... خیلی ناراحت شدم درکت میکنم 😔😔

بخدا نمیدونم چیکار کنم ، ما خیلی همدیگه رو دوست داشتیم ولی خانوادش همیشه دخالت زندگی مون میکردن ، الانم هر دوستامون داریم عذاب می کشیم ولی سر این غرور لعنتی هیچکدوم کوتاه نميايم 

بخدا نمیدونم چیکار کنم ، ما خیلی همدیگه رو دوست داشتیم ولی خانوادش همیشه دخالت زندگی مون میکردن ، ال ...

تو.کوتاه بیا اون غرور داره مرده تو چرا 

خدایا شکرت بابت خوشبختی ای ک نصیبم کردی

بخدا نمیدونم چیکار کنم ، ما خیلی همدیگه رو دوست داشتیم ولی خانوادش همیشه دخالت زندگی مون میکردن ، ال ...

مشکل شما مغرور بودن نیست عزیزم شما دوتا مدیریت لازمو ندارین تا نذارین بقیه دخالت کنن مهارت گفتمان برای حل مشکل رو ندارین و البته درک درستی از زندگی مشترک و دوست داشتن هم ندارین اگرنه تا به حال هردوتون بخاطر عشقتون کوتاه میومدین ناراحت نشو از حرفام  چون اکثر جوونا الان مث شمان خودمم اینطوری بودم الان کمی بهتر شدم .... ببین عزیزم اگه تو عقدین حتما برین پیش‌مشاوره و سعی کنین یاد بگیرین این مهارت هارو ... و بعد عروسی بگیرین ... مهم ترین اصل برای رفع مشکل شما دوتا خوب حرف زدنه و کمی گذشت ... اینو یادت باشه راه گفتمان بین زن و شوهر همیشه باید باز باشه ... حتما کتاب بخون تو این مورد خیلی بهت کمک میکنه میدونم الان حالت خوش نیست  و دل و دماغ نداری اما سعی کن ... 

میگم زشت نیست یه اقایی هزار و اندی ساله منتظره ۳۱۳ نفره؟😔😔😔 .... روزی میاید از سوی مهربانی ... بیاین همگی دعا کنیم تا زودتر بیاد ... الهم عجل لولیک الفرج ... 
من اصلا نميبينمش ، فقط گاهی پیام میده یا زنگ میزنه که بازم دعوامون میشه 

خب شما غرورت رو بذار کنار و عاقلانه رفتار کن

اینطوری اونم به اشتباهش پی میبره

مهم اینه که شما همدیگه رو دوست دارین

زندگیـ سختـ استـ اما منـ از آنـ سختـ ترمـ … 😎💪
آخه خانوادش منتظرن غرور من بشکنه منم نمیتونم کوتاه بیام که منو مسخره کنن 

مگ خانوادشمهم اند مهم همسرته عزیزم ...

اگ هردو کوتاه نیاین خدایی نکرده رابطه تون بهم بخوره اونوقت بهتر میشه به خدا هیچی از یه مرد کم نمیشه چون این یکی نشد یکی دیگ اما یه زن یه دختر وقتی تن به اولین عشق میده اسم یه مرد میاد روش 

یه پیام خالی بده بگو اشتباه شد 

خدایا شکرت بابت خوشبختی ای ک نصیبم کردی