سلام عزیزم . خوب ک اگه مردم بزارن. امروز ک در اتاق رو بسته بودن داشتن پشت سرم حرف میزدم خودم شنیدم. میگفتن پسره حتما خودش طلاق داده اینو ک بش مهریه هم داده. متاسفانه شاهدا و محضر دار از آشناهای همکارا بودن و چه من میگفتم چه نمی گفتم ک مهریه گرفتم ب گوششون می رسید
سلام عزیزم . خوب ک اگه مردم بزارن. امروز ک در اتاق رو بسته بودن داشتن پشت سرم حرف ...
خودتو ناراحت نکن عزیزم نهایتش تا دو ماه سه ماه دیگه دهنشون بازه نقل مجلسشونی بعدش مثه یه خاک سرد که میپاشن رو خاطرت از یاد میره همه چی خدارو صد هزار مرتبه شکر کن که نجات پیدا کردی
والا برا تمکین اعتراض زدم فرستادنم پزشکی قانونی برام نوشت باکره هست دیگه خراشه رو ننوشته بود امروز جوابش اومد رفتم دادگاه گفت تا 7 روز مهلت اعتراض رو رای پزشکی قانونی رو داره بعدش دادگاه حکم تمکین رو باطل میکنه و رد میکنه نفقمم رفته اجرای احکام هنوز هیچی ب هیچی اونم رو نفقه معوقش مطمئنم اعسار میزنه مهریمم اعسار زده هنوز جواب اعسارش نیومده
عه چه خوب پس اسمش حذف میشه. نمیخواد سر یه مبلغی توافق کنید؟
آره اسمش حذف میشه تا وقتی مهریمو صاف نکنه تمان و کمال نه میتونه زن بگیره نه میتونه منو طلاق بده نه میتونه تمکین بخاد ازم باید نفقمم هر ماه واریز کنه تصمیم دارم اون که پول پرست بود رو چنان عذاب مالی بهش بدم تا عمر داره از این غلطا نکنه مردک رفته تو دادگاه به قاضی گفته من اصلا اینو نمیخاستم درخواست خواستگاری از جانب این خانوم بوده 😐