2777
2789
عنوان

شوهر مریض

| مشاهده متن کامل بحث + 5807 بازدید | 25 پست
زن و شوهر به هم ميگن كسي ديگه رو دوست دارم اصلا ، يا تن من مال همه هست تو هم استفاده كن ؟

وایییی 😨😨😨😨😨😨😨😨😨😨😨😨😨😨😨😨😨😨😨😨😨😨😨😨😨😨😨😨😨😨😨😨😨😨😨😨😨😨😨

.

هردوتون رفتارتون خیلی بچگانست 

مردا حوصله ی بحث ندارن همون اولش باید آشتی میکردی و یا سکوت وقتی میگی مریض شده چه توقعی داری بزار بخوابه چون وقتی مریض میشن از بچه بدترن خیلی لوس میشن حرمت نگه دار تا حرمتت حفظ بشه

آنا.......چیخاتمارام محبتین یادیمنان                                             لای لای سَسون قولاقیمدا ساخلارام......

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

چه مسخره...

اوایل زندگیتونه؟

زیادی لوس بازی در میارید..

گفته سرما خوردم ولش کن بخوابه دیگه ...

تا سه میشمارم بغلم کن و پشتشو کرد خوابید و.. اینا چیه الکی الکی باهم دعوا میکنید.. خونه داری احتمالا.. چکن زن که خسته باشه چه از کار کردن چه از بچه داری کردن سرشو بزاره رو بالشت از هوش میره این لکس بازیا مال آدمیه که خسته نیست.. هندزفری گوش کردن چه داستانیه.. حرفتم میشه توام پشتتو کن بخواب.. آهنگ گوش کردن یه جور جلب توجه کردن از طرف زنهاست که مردا فکر میکنن زن به کس دیگه ای فکر میکنه.. موضوع خاصی پیش نیومده بوده گریه کردی جای تعجب.. میرم حیاط و طلاقت میدم و به بابات میگم و این چرت و پرتا چیه به هم میگین.. شوهرت گفت مریضم... ولش کن بخوابه.. خلاص.. اگرم زیادی دنبال بهانه ای که معلوم هستی.. بهت پیشنهاد میکنم یه کار برای خودت تو بیرون یا خونه پیدا کن که انقدر خسته باشی که شبا با یه شب به خیر عشقم از هوش بری نه اینکه سر چرت و پرت و بچه بازی الکی قهر و آشتی کنید.. یا کلاس برو ورزش کن و... خودتو یه جور خسته کن.. این داستانا از آسودگی خیال و.. میاد.. اونایی که هزار تا بدبختی دارن صد سال یه بارم یادشون نمی افته چرا پشتتو کردی و بغلم کن و آهنگ گوش بدم و.. طرف به این فکر میکنه خدایا فردا میخوام فلان بدبختیمو چطور درست کنم و.. یه ذره این بحث های الکی و چرت زندگیتو مدیریت کن و بزرگونه و پخته تر رفتار کن..

بابا خب وقتی احتیاج به تنهایی داره خیلی به پرو پاش نپیچ تا مشکلی پیش نیاد

اگر که به برنامه زندگی پس از زندگی علاقه دارین بهتون پیشنهاد میکنم که این مستند صوتی رو هم گوش کنین. https://aminikhaah.ir/%d9%85%d8%b3%d8%aa%d9%86%d8%af-%d8%b5%d9%88%d8%aa%db%8c-%d8%b4%d9%86%d9%88%d8%af  هرکاری کردم آبی نشد. دستتونو روش نگه دارین، بعد که آبی شد بزنین روی باز کردن
من ۲۵ اون ۲۳

تو ۲۵ اون ۲۳..!

تو ازش بزرگتری..

اصلا متناسب سنت رفتار نمیکنی..ولی اون تو ۲۳ خیلی این رفتارای بچه گانه ازش عجیب نیست.. یه خانم دو سه سال از سنش بیشتر میفهمه.. یه آقا دو سه سال از سنش کمتر میفهمه.. یعنی فهم اون اندازه پسر بیست ساله است که این رفتارش زیاد عجیب نیست..فهم مال تو باید اندازه فهم یه خانم بیست و هشت ساله باشه..که این رفتار کاملا از تو عجیب...

همین که میگن مرد باید ۳چیزش از زن بیشتر باشه.. قدش .. سنش .. پولش...

رفتارات رو مدیریت کن تا اونم یه کم بزرگتر شه و این بچه بازیاشو ترک کنه..

چه مسخره... اوایل زندگیتونه؟ زیادی لوس بازی در میارید.. گفته سرما خوردم ولش کن بخوابه دیگه ... ت ...

دقیقا . مث من ک اینقد فکرم درگیر مشکلاته اصلا حال و وقت اینکارارو ندارم . شوهررم چندروزه مریضه و بداخلاق اما اصلا پا رو دمش نمیزارم میدونم مریضه بی حاله . الانم از شب کاری اومده خابیده ن حرفی زد ن بغلی .منم انتظار ندارم و کل کل نمیکنم میدونم خستس .  خانوما یکم مردا رو بفهمین .

مرد خوب .. مردیه که هنوز لو نرفته!