2777
2789
عنوان

دکتر تقی بغدادی

38602 بازدید | 53 پست

سلام دوستانی که به پزشک ارتوپد واسه کوچولوهاشون نیاز دارن 

امروز شروع نوبت دهی دکتر بغدادی واسه سال ۹۸ هست 

گفتم شاید کسی نیاز داشته باشه خواستم اطلاع رسانی کنم اخه خودم یکسال منتظر بودم بتونم از ایشون نوبت بگیرم 

خداوند عشق را به خانواده کوچک ما هدیه داد و ما او را هانا نامیدیم
ای وااااای از این دکترا بدم میاد اینطوری باید تو نوبتشون بخونی البته خودم ده سال پیش برای بچه م رف ...

من دخترمو پیش دکترای دیگه بردم ولی میخوام ایشون هم ویزیتش کنن

خواهرزاده‌م امسال تیزهوشان قبول شد 😍🥳

امسال کلاس‌های تام‌لند رو می‌رفت و من هر بار می‌رفتم خونه خواهرم، می‌دیدم اونم یه گوشه نشسته داره با بچه کلاس می‌بینه 😂

البته فکر کنم خواهرم از خودِ خواهرزاده‌م بیشتر طرفدار استاد طاری شده! انقدر هم از استادا برام تعریف می‌کردن که آخرش منم اسم چندتاشون رو حفظ شدم 😅

ای وااااای از این دکترا بدم میاد اینطوری باید تو نوبتشون بخونی البته خودم ده سال پیش برای بچه م رف ...

شما راضی بودین از کارشون؟

شما راضی بودین از کارشون؟

من خیلی پسرم رو دکتر بردم اکثر ارتوپدها رو.می شناسم 

ولی دست آخر رسیدم به دکتر پنجوی بهش میگن پنجه طلا 

ولی ی پاش اینجاس ی پاش کانادا

باید برای وقت گرفتن خیلی تلاش کنی

مطب نداره تو بیمارستان شریعتی. کودکان بهرامی و مرکز طبی کودکان مطب داره و جراحی میکنه

دکتر بغدادی ما رو.فرستاد پیش اون

من خیلی پسرم رو دکتر بردم اکثر ارتوپدها رو.می شناسم  ولی دست آخر رسیدم به دکتر پنجوی بهش میگن ...

ممنون‌ گلم از کمکت 

البته برای پسر من هیچ کس هیچ کاری نتونست بکنه حتی ی کنفرانس تو شریعتی گذاشتن پسر منم بردن هر چی ارتو ...

اگه ناراحت نمیشی میگی مشکل گل پسرتون چیه ؟

بله  راه میره ماشاالله برای خودش دیگه مرد شده ولی ی پاش ضعیف تره به چشم دیده میشه و تو راه رفتن هم ی کوچولو.حالت لنگش داره ولی با کفش و کفی و اینها کنترلش میکنیم 

ولی درهر حال من مادرم و توی قلبم به خاطر این.مسئله ی حفره ی عمیق و دردناکه

بله  راه میره ماشاالله برای خودش دیگه مرد شده ولی ی پاش ضعیف تره به چشم دیده میشه و تو راه رفتن ...

مهربانو جان دختر منم دقیقا مشکلش همینه یه پاش ضعیف تر از پای دیگشه 

درخواست دوستی دادم لطفا قبول کن بیشتر باهم حرف بزنیم 

من امروز دیدم 

گرییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییه

تولد تو رویای واقعی من است
من امروز دیدم  گرییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییی ...

آذر هم نوبت جدید میده با بیمارستان تماس بگیر دقیق میگه 

خانم خوشگل ها دعا کنید دو قلو های من شفا بگیرن منم دعا میکنم خدا به ههمه که در انتظار کوچولو ان یه ناز خوشگل شو بده به همه مجرد ها هم یه همدم خوبه شو بده