2777
2789
عنوان

من خیلی نگرانم

194 بازدید | 11 پست

قبلا کیست داشتم ۶سانت بود دکترازمایش گرفت گفت خوش خیمه بهم قرص داد،الان دوباره چندوقتیه حس میکنم یه چی روتخمدانمه مخصوصاتخمدان راستم و توزمان تخمکگذاری بیشترحسش میکنم،میترسم کیستم بازبزرگ شده باشه ،نکنه پاره شده باشه😭خونریزی غیرطبیعیم نداشتم تاحالا،امروزمیخوام برم دکترتوروخدادعام کنین دوماه دیگه عروسیمه ،خدایاکمکم کن😞

عاشق همسرمم،مامان دوتا گل پسر، اگه تنبلی تخمدان داری و میخوای بچه دار بشی تاپیک اخرم رو بخون، اگر برات مفید بود بگو بهم ❤️

بچه‌ها اگه امرور خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تا ۹۹٪ تخفیف داره، هم یه کد تخفیف ۵۰۰ هزارتومنی داره.

کد: ATP5

ارسالشم انگار رایگانه

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

ارزوی خوشبختی وسلامتی برات دارم  دکتربهتون گفته خوش خیمه پس نگران نباشین

مرسی عزیزم اون قضیه مال چندسال پیش بوده

عاشق همسرمم،مامان دوتا گل پسر، اگه تنبلی تخمدان داری و میخوای بچه دار بشی تاپیک اخرم رو بخون، اگر برات مفید بود بگو بهم ❤️

منم دوبار کیستم ترکیده خیلی درد وحشتناکی داره از جات نمیتونی تکون بخوری . شاید فقط بزرگ شده باشه .که ...

وای چقدسخت،دردش چجوریه من گهگاهی موقع تخمکگذاری لگنم دردبدی میگیره

وای چقدسخت،دردش چجوریه من گهگاهی موقع تخمکگذاری لگنم دردبدی میگیره

درد تخمک گذاری که واسه همه هست . گاهی زیاد و کم میشه . من دوباری که کیست ترکید از دستشویی که اومدم بیرون یعنی بعد ادرار ترکید . همون جلو در دستشویی موندم از درد زیاد  تا یه ربع بیست دقیقه. 

مامانِ دوتا دختر ناز 🌸🌸
مگه به کیستم میگن خوش خیم و بد خیم ؟

بله عزیزم بعضیاش بدخیمه ممکنه منجربه سرطان بشه ولی اکثریتشون خوش خیمن و باداروبرطرف میشن

درد تخمک گذاری که واسه همه هست . گاهی زیاد و کم میشه . من دوباری که کیست ترکید از دستشویی که اومدم ب ...

خونریزیم داشت؟دردزیرشکم منظورتونه؟منم دردزیرشکم دارم موقع تخمکگذاریم البته

وای نمیدونستم  برات آرزوی سلامتی میکنم دوست من انشالله طوریت نیست

ممنون عزیزم خیلی نیازدارم به دعاتون 😘