2777
2789
عنوان

مراقبت از پوست

| مشاهده متن کامل بحث + 896301 بازدید | 3791 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

راستش همه چی گرفتم دنیز جونولی از هیشکدوم راضی نبودم پوست خودم روشنه جای جوش ندارم البته معلوم نیس که یه روز جوش دارم یه روز نه، از اول پنکک میزدم ولی تازگیا احساس کردم پوستم و پیر نشون میده آخه پنکک که شفاف نمیشه، بعد کرم پودر روشن دم ام جی ام گرفتم ولی اصلا خوب نبود هم سنگینه رو پوستم هم رنگ پوستم یکدست نمیشه تو منفذامم جمع میشه یه بار استفده کردم فقط بعدش دبورا گرفتم لیفتشو اون موقع نمیدونستم در سبز واسه پوست چربه یه چیز لیفتینگم میخواستم دبورا را دوس دارم آخه میدونی هر کرمی مرطوب کننده، کرم پودر یا هر کرم درمانی که میزنم حتما باید حالت لوسیونی داشته باشه یه ذره که سفت باشه جوش میزنم، این دبورا سبک و روان رو پوست ولی اول اینکه پوست و مات نمیکنه یعنی پوست خود منم ترشح چربیش زیاد و دوم اینکه اصلا رنگ روشن نداره واسه تیرگیش دیگه اونم نمیزن، اکتی پور گرفتم سبیوم مت رنگی بایودرما گرفتم ولی هیچی اونجوری نمیشه که دلم میخواد
یه چی بگم مسخره ام نکنین وقتی پنککم میزنم چون زیرش که ضدآفتاب یا مرطوب کننده میزنم پنکک روش میماسه یه لایه از پنکک اورشین میزنم بعد روش پنککای دیگه آخه این اورشین اصلا رو پوست نمیماسه همین که رنگ روشنشو زیر میزنم پنککی که روش میزنم تیره ست، آخه پنککم که میگیرم فقط رنگای تیره ش پوستم و یکدست میکنه با رنگای روشن خیلی ضایع میشم ولی خدم دوس دارم همین رنگ خودم باشه

شما نمیدونین بین رنگای روشن کدوما پوست و یکدست میکنه؟
آخه شادی جون من کرم پودر و پنکک بزنم پوستم چندش میشه حتی مرطوب کننده هم که میزنم باید قبل پنکک چربیشو کامل بگیرم نگیرم میماسه، اورشینم میزنم که پنکک بعدی خوب میخوابه روان رو پوستم میره شماره 3 میزنم فقط 3 خوبه ولی دیگه 1 سالی میشه بازار نمیاد روشم پنکک الیت میزنم ، الیت و دوس دارم آخه تا شبم رو پوستم بمونه درسته برق میافته ولی چندش نمیشه پنکک میکاپ مینرالشم میزنم ولی شماره 3 و 6 داره 3 روشنه پوست و یکدست نمیکنه ولی شماره 6 دارم رو پوست قشنگه ولی خیلی تیره ست میگن تیره نزن

اینجوری گلم

ولی من دوس دارم پوستم یا براق باشه البته برق چربی منظورم نیستا برق شفافیته یا مات نه با پنکک بلکه بعضی انگار نه انگار چیزی زدن عین پوست خودشونه و مات ، ولی فعلا هیچ نتیجه‌ای نگرفتم
سلام دوستان

من فقط صفحه اول این تاپیک را خواندم

میشه من را هم راهنمایی کنید . من از گوشه چششمم از طرفه بینی به سمته گونه ها یک خط مثل حرف ر افتاده

به نظرتون این خط چطوری از بین میره احساس می کنم داره عمیق تر میشه . در ضمن من 28 سال دارم اگر ممکنه راهنمایی ام کنید .
سلام
دور چشم یه مدت هیدرودرم میزدم البته نه خیلی منظم دورچشمم خیلی خشکه پفم داره مخصوصا بالای چشام دکتر گفت کیو وی بگیر فعلا یه کم بودجه ام ضعیفه قراره اونو بگیرم در حال حاضر اونجوری که برنز جون گفته بود دارم ویتامین آ دور چشمم میزنم
اکتی پور و رفتم گرفتم منم راستش هر کی هرچی میگه میگیرم ولی باز...........
رنگ روشن گرفتم چون کرم پودر و پنکک تیره خیلی دارم ولی فقط 2 بار ازش استفاده کردم اکتی پورو چون پوستم به هیدروکورتیزون حساسیت داده یه قسمت صورتم بدجوری خشک و قرمز شده دارو مصرف میکنم واسه همین پنکک تیره مییزنم که قرمزیا دیده نشه، اکتی پور پوست و کامل مات میکنه البته بعد چندساعت و نمیدونم برق میافته یا نه، رنگم تقریبا یکدست میکنه ولی راستش شفاف نیست اونم تومنفذای صورتم معلومه راضی نبودم زیاد فقط تو خونه یا جاهایه معمولی بهتره ، رنگ تیره شم تست کردم خیلی برام تیره بود حالت سرخی داشت حالا خودت میدونی
فک کنم برا اونایی که پوستشون خیلی صاف و بدون منفذه بهتر جواب بده