2777
2789
عنوان

دیگه خسته شدم......

210 بازدید | 20 پست

سه چهار ساله با عشق داریم زندگی میکنیم اما برادر شوهرم چشم دیدن خوشی ما رو نداره هر بار بیاد خونمون یا بریم یه دعوا بینمون راه میندازه دیگه از تیکه هاش خسته شدم موندم چیکار کنم 

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

بیشتر توضیح بده 

مثلا شوهرم کوچیکترین محبتی به منو دخترم بکنه میگه تو زن ذلیلی لباس نو بخرم به شوهرم میگه این  چرا اینقدرلباس میخره کلا تو کل زندگیمون دخالت میکنه دیگه بریدم....

من خودم برادر شوهرم ولی انقده ساده ام انقده مظلومم😊

نظر برادر شوهر منم راجع به خودش همینه .

باید دید نظر زن برادرها چیه در موردش که هرکدام ۲۹۹ مورد ازش جلو چشممون هست . 

نظر برادر شوهر منم راجع به خودش همینه . باید دید نظر زن برادرها چیه در موردش که هرکدام ۲۹۹ مورد ازش ...

ولیییی زن داداش منم درست مث خود تو حسودی منو خانوم آینده مو میکنه اصن چش نداره من زن بگیرم 

مثلا شوهرم کوچیکترین محبتی به منو دخترم بکنه میگه تو زن ذلیلی لباس نو بخرم به شوهرم میگه این  چ ...

بنظرم وقتی برادر شوهرت میاد خونتون یا شما میرین اصلا در دسترس همسرتون نباشید ک بخواد محبتی بکنه بعدم هرچي میخرین چرا ب اون نشون میدین یکم حریم خصوصی زندگيتون رو رعايت کنین ک هرکسی اجازه دخالت دراون رو نداشته باشه 

ولیییی زن داداش منم درست مث خود تو حسودی منو خانوم آینده مو میکنه اصن چش نداره من زن بگیرم 

اتفاقا من اصلا حسود نیستم به گفته همه حتی همین برادر شوهرم.  

از خدامه زن بگیره و راحت بشن ملت . اتفاقا خیلی علاقه داره من براش زن بگیرم ، من قبول نمی کنم. 

دیدی پس مظلوم نیستی.  از جواب و دیدت معلوم شد . 

برادر شوهرخاله زنک واقعا حال بهم زنه...عذرشو بخواه و از خونه بیرونش کن

نمیتونم چون جز برادر شوهری از اقوام درجه یکیم اصلا قطع رابطه ممکن نیست اگه میتونستم خیلی وقت پیش این کارو میکردم