رو کلمه دوست دارم رمز گذاشتیم مثلا وقتی جلوی جمع نمیشه بگه دوسم داره میگه هوا چقد گرمه از این دیونه بازیا که هر کس تو رابطه اش داره:)شاید وقتایی که بیرون بودیم روزی صد بار گرمش میشه ! حتی یادمه یروز برف میومد و باهاش قهر بودم و با فاصله از هم راه میرفتیم وسط خیابون یهو داد زد و گفت< ای خدا خودت شاهدی که چقدر گرمه >کسایی که دورو برمون بودن با تعجب نگاش کردن فقط من بودم که گفتم منم گرممه(:❤ رمز واقعی منو شوهرم
با چی کثیف شده؟ لکه های مختلف راه حل های مختلف داره ولی بیشتر لک ها با یکم تاید ماشینی یکم وایتکس و شامپو فرش راحت پاک میشه و یا گزینه دوم یکم جوش شیرین اب و نمک و تاید ماشینی هم لکه هارو میبره
RPKHANMOHAMMADI@ایدی منه واسه گروه چالش پوست مو خانه داری تا عید لطفا پی ام بدید
من خودم چون مبل ام روشنه با شامپو فرش و اسفنج میسابم از روشم یه دور دستمال نم و خشک....خیلی ام تمیز میشه...من رو مبل ام امتحان کردم با وایتکس رنگ عوض نمیکنه....یه کوچولو ام وایتکس میزنم...فقط شامپو فرش زیاد نزن کف میکنه
خداجونم🙏 خودت میدونی چی میخوام......پس خودت بهم بده.....🙏🙏
رو کلمه دوست دارم رمز گذاشتیم مثلا وقتی جلوی جمع نمیشه بگه دوسم داره میگه هوا چقد گرمه از این دیونه بازیا که هر کس تو رابطه اش داره:)شاید وقتایی که بیرون بودیم روزی صد بار گرمش میشه ! حتی یادمه یروز برف میومد و باهاش قهر بودم و با فاصله از هم راه میرفتیم وسط خیابون یهو داد زد و گفت< ای خدا خودت شاهدی که چقدر گرمه >کسایی که دورو برمون بودن با تعجب نگاش کردن فقط من بودم که گفتم منم گرممه(:❤ رمز واقعی منو شوهرم