2777
2789
عنوان

خیلی داغونم

| مشاهده متن کامل بحث + 345 بازدید | 36 پست
اینی که گفتی دقیقا یعنی لجبازی گفتم که باهاش لجبازی نکن  سعی کن با پنبه سر ببری و اونو شیفته ...

شیفتم چون همش گفتم چشم بهش محبت کردم عشق دادم ولی مادرش نمیزاره وچون شوهرم دستش توجیب مادرش بهشون هیچی نمیگه ب من گله میکنه

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

بچه هم داری ،؟مشاوره نمی تونی بری؟! از مشاورای کلینیک سایت حداقل کمک بگیر

مشاوره رفتیم اونومقصرنشون دادن شبش بحثمون شدکتک کاری وزنگ زدم ماموراومدمامورم کتک زدن منم توخونه حبس کردن ...بچه ندارم

دلم بحالش میسوزه ب خاطرخانوادش زندگیش داده نابودمیکنه دست ازخانوادشم نمیکشه 

هرکسی مسئول زندگی خودشه

خواهش میکنم اینقدر عذاب نده خودتو

نامِه اِی بِه نیمِه گُمشَدِه گور بِه گور شُدَم:اونقَدر دیر اومدی کِه مامانَم دارِه از جَهیزیَم اِستِفاده میکُنِه  
هرکسی مسئول زندگی خودشه خواهش میکنم اینقدر عذاب نده خودتو

یباراینقدرداغون بودم سه بسته فلوکستین خوردم که الان باعث شده چشام تارببینن لرزش دست گرفتم تنهاراهم این بودگفتم شایدبترسه بهترشع ولی اصاملاحظه ک نکردبلکه بدترم کرد

یباراینقدرداغون بودم سه بسته فلوکستین خوردم که الان باعث شده چشام تارببینن لرزش دست گرفتم تنهاراهم ا ...

عزیز دلم

خودت مسبب بدبختیت هستی

جدا شو لطفا

نامِه اِی بِه نیمِه گُمشَدِه گور بِه گور شُدَم:اونقَدر دیر اومدی کِه مامانَم دارِه از جَهیزیَم اِستِفاده میکُنِه  
عزیز دلم خودت مسبب بدبختیت هستی جدا شو لطفا

چجوری من مسبب بدبختیم؟بخاطرمحبت بیش ازحدبه شوهرم ونه نگفتن به خواسته هاش...محبت ک ازحدبگذردنادان خیال بدکند؟

اگ بتونم جدامیشم همش ازم شاهدمیخوان اخ دعواتوخونه چ شاهدی؟