2789
كساني كه فيش حقوقي دارن به اونها ميدن من همسرم بيمه رانندگان هست امروز رفتم بيمه پرسيدم گفت فقط فيش ...

چجوری فیش حقوقی بگیریم ما بیمه نانوایی هستیم

روزبه اسم پسرمه عزیزان دقت کنید روزبه97 یعنی متولد سال 97 خودم مامانشم دقت کنیددددد فقطططط😠😠😠😠😠😠

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

اهان یه چیزی گفتن اگه تاشامگاه امشب واسه تامیین اجتماعی ها واریز نشد  کد *۴*۴#بگیرین به شمادلیل واریز نشدن رومیگن....

ازدوشنبه این کد فعال میشه البته من اینجوری شندیدم راست و دروغشباخداست

همسرم تو تمنای منو یار منو جان منی.
چجوری فیش حقوقی بگیریم ما بیمه نانوایی هستیم

به ما كه فيش حقوقي نميدن اونايي كه كارفرما دارن و كارفرما بيمه رو رد ميكنه براشون فيش حقوقي صادر ميشه در كل به ما كه شغل ازاد داريم و خودمون بيمه واريز ميكنيم نميدن

سؤال بسیاری از خانوارها و کسانی که طبق شرایط اعلام شده، مشمول دریافت این بسته حمایتی هستند، این است که در صوت عدم واریز این مبالغ تا عصر امروز به حساب مشمولان، از چه طریق باید پیگیر این مشکل شوند؟ در پاسخ به این سؤال، معاون اداری و مالی سازمان تأمین اجتماعی گفته:"این افراد از روز دوشنبه اول بهمن ماه می توانند با ارسال پیام به سامانه #4*4* وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی پاسخ خود را دریافت کنند همچنین مرکز ارتباطات مردمی سازمان تأمین اجتماعی با شماره تماس 1420 آماده پاسخگویی به بیمه شدگان در مورد بسته حمایتی است."

اما گذاشتن قید حقوق کمتر از 3 میلیون تومان باعث ایجاد ابهام برای بسیاری از فعلان مشاغل مختلف شده است؛ با این توضیح که تکلیف بیمه شدگانی که فاقد فیش حقوقی هستند مانند کارگران فصلی، رانندگان تاکسی و ... چه می شود؟ همچنین آیا افرادی که در حال حاضر از بیمه بیکاری استفاده می کنند نیز مشمول دریافت این بسته حمایتی می شوند؟

ادامه پرداخت "بسته حمایتی" در سال آینده؟!