2777
2789
عنوان

دلم گرفته

116 بازدید | 12 پست

صبح تاشب توخونه تنهام نه بچه دارم نه سرگرمی نه دوستی با فامیلا رفت وآمد ندارم امروز شوهرم زودتر ازکار برگشت بهش گفتم توخونه حوصلم سررفته بریم گردش حالم عوض بشه ولی نیومد دعوام کرد گفت به من چه تو خونه حوصلت سرمیره من کار دارم نمیتونم جایی ببرمت ازخونه زدبیرون😔😔 ولی همیشه واسه خونوادش وقت داره صبح تاشب درخدمتشون باشه صداش درنمیاد نمیدونم باهاش چیکارکنم😔😔 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منم صب تاشب خونه تنهام بچم ندارم دوستامم ازشون دور شدم  هردفم بش میگم بریم بیرون میگ خستم  ب نظرم خودتو اذیت نکن  تنها نمون و ب رفتاراش با خونوادش خیلی زوم نکن اذیت میشی کم کم خودشم درس میشه برو کلاسی چیزی منو ک نمیزاره پامو بزارم بیرون ولی با این حال میرم حرم همشو آرایشگری😁😁😁

خدایا هزار مرتبه شکر بابت هدیه قشنگت
منم صب تاشب خونه تنهام بچم ندارم دوستامم ازشون دور شدم  هردفم بش میگم بریم بیرون میگ خستم   ...

به حرفش گوش ندم دعوا میکنه بهش هزاربار گفتم واسه اونا وقت میزاری واسه منم بزار گوش نمیده

خانواده خودت کجان؟ شهر دورن؟ یمدت برو پیششون مهمون ن ب عنوان قهر بگو میرم حال و هوام عوص شه توام ک ب ...

نه دورنیستن نیم ساعت فاصلمون جمعه ها میرم پیششون شنبه برمی گردم 

عزیزم همش نباید حرف اونا باشه ک ماهم آدمیم نمیشه هرچی بگن بگیم چشم برو رو دنده مظلومی ک خسته شدم از ...

آره یه مدت خودم بزنم به مظلومی شاید جواب بده عید نزدیکه روزگار بلندمیشه بمونم خونه دق میکنم