2777
2789
عنوان

بیبی چک مثبت😢

| مشاهده متن کامل بحث + 3361 بازدید | 180 پست
سامی بیا بگو چه خبر؟؟

سلام گلی جونییییی خوبی عزیزم

صبح یه بیبی دیگه زدم یکم پرنگ.تر شد.. علائم ک گرفتگی شکمم ک حتی وقتی میخندمم درد میگیره و درد نوک سینه هام حالا گفتم ۵ شنبه موعدم یا اون موقع ب م یا شنبه ک بتام بالا رفته باشه واسم دعا کن ک باشه و بمونه واسممم ایشالا

🧡

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

سلام گلی جونییییی خوبی عزیزم صبح یه بیبی دیگه زدم یکم پرنگ.تر شد.. علائم ک گرفتگی شکمم ک حتی وقتی م ...

سامی ننه شدی رفتتتتتت😁😁 مبارک باشه خواهرجان.بی بی داره قشنگ خط میندازه یعنی مثبت دیگه

لبخند بزن..اینطوری قشنگتر نیستی؟؟
علائمی نداری؟؟

ترشح آبکی و سفید دارم.سردرده خفیف.سر سینه هامم حساس شده.امروز روزه سومه که عقب افتاده پریودم

شازده کوچولو پرسید تو سواد داری؟روباه گفت سواد ماله آدم هاست من شعور دارم
سامی ننه شدی رفتتتتتت😁😁 مبارک باشه خواهرجان.بی بی داره قشنگ خط میندازه یعنی مثبت دیگه

وای ایشالآآ خدا از زبونت بشنوه گلی جونیییی واسم خیلی دعا کنننن خودم کلی استرس دارم ..شوشو ام هی میگه چرا موعدت نمیشه پسسس بفهمیمممم خخخ استرس اونم اضافه شده

🧡
ترشح آبکی و سفید دارم.سردرده خفیف.سر سینه هامم حساس شده.امروز روزه سومه که عقب افتاده پریودم

علائمت علائم بارداریه عزیزم بیبی چک بزن مارو هم خوشحال کن ایشالا تو این روزای عزیز هممون مامان شدیم

🧡
وای ایشالآآ خدا از زبونت بشنوه گلی جونیییی واسم خیلی دعا کنننن خودم کلی استرس دارم ..شوشو ام هی میگه ...

سامییییی قرار بود به شوهر نگی که....بهش گفتی علائم داری؟؟ قرار بود سورپرایزش کنی

لبخند بزن..اینطوری قشنگتر نیستی؟؟
سامییییی قرار بود به شوهر نگی که....بهش گفتی علائم داری؟؟ قرار بود سورپرایزش کنی

نهههه هیچی بهش نگفتم ک هوایی نشه ..خودش هی میگه کاشکی روز موعدت میومد وای کلی موندههه خخ استرس وارد میکنه

🧡
علائمت علائم بارداریه عزیزم بیبی چک بزن مارو هم خوشحال کن ایشالا تو این روزای عزیز هممون مامان شدیم

بعده ۷ سال اصلا باور نمیکنم باردار شده باشم.حتی یه بارم مشکوک به بارداری نبودم.اصلا میترسم برم سمته بی بی چک با خودم عهد کردم اگه تا ۵ روزه دیگه پریود نشدم برم آزمایش بدم.البته تا حالا پریودم عقب نیافتاده بود.الان گاهی وقتا دل درده پریود میگیرم ولی ترشحه😐

انشالله که مامان شدی عزیزم خبرشو حتما بهم بده .من اصلا ترشح ندارم چند روز پیش تخمدانم درد میکرد اونم خوب شد بعید میدونم خبری باشه😔😔

بعده ۷ سال اصلا باور نمیکنم باردار شده باشم.حتی یه بارم مشکوک به بارداری نبودم.اصلا میترسم برم سمته ...

خیلی خوبه ک مثبت مشکوکم نداشتی..مشکوک آدم و پیر میکنه من تجربشو داشتم داغون شدم

ایشالا این ماه مامان شدی عزیزم استرس ب خودت وارد نکن خدا با ماعه عزیزدلم

🧡
خیلی خوبه ک مثبت مشکوکم نداشتی..مشکوک آدم و پیر میکنه من تجربشو داشتم داغون شدم ایشالا این ماه ماما ...

یکبار که اونم همون روز پریود شدم.توی این ۷ سال دو یا سه بار بی بی زدم که همه منفی بوده.ممنونم انشااله شماام باردارین