2777
2789
عنوان

بیبی چک مثبت😢

| مشاهده متن کامل بحث + 3361 بازدید | 180 پست
ای جونم ایشالا..تو پروفایلت تو اطلاعات کاربری اونجا هستش عزیزم روز آخرین پریودیتو مشخص میکنی و رنگشو ...

مرسی 😘

خداجونم دلم برای نی نی نداشتم تنگه😢😭😭😭 خودت بهمون رحم کن و برامون معجزه کن من بهت ایمان دارم خدای خوبم منتظرم بیشتراز این نذار انتظار بکشیم خیلی دوست دارممم😍😘😙😗

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

ببخشید علائمتون چی بود ؟؟؟؟ من خیلی از علائمو دارم ولی میترسم بی بی چک بزنم و منفی باشه 

من نوک سینه هام بزرگ شده و درد میکنه..گاهی سر درد خفیف میگیرم وقتی رو پا وای میستم یا خیلی راه میرم سا تو ماشین ک از روی دست انداز رد میشیم  سمت راست دلم تیر میکشه خیلیی ام خوابم میاد اما بدخواب شدم نصف شبا ۵.۶بار بیدار میشم

🧡
مبارکه .میتوتم بپرسم چند روز از اقدامت میگذره؟؟ واسه من ده روز میگذره بی بی زدم منفی بود

من ابن مال آمپول Hcgزدم روز ۱۶ سیکلم از اون روز ۶شب پشت سر هم اقدام بودم الان ۱۴ روز از امپول میگذره

🧡
خوش به حالت چن ماه اقدامی

دعا کن راست باشه من هنوزم مطمئن صدرصد نیستم

من ماه ۵ اما خب هیچکدوم مشکلی نداشتیم خداروشکر و با این حال ۵ ماه طول کشید این ماهم رفتم آمپول Hcgزدم ک بدونم تایم آزاد شدن تخمک وراحتر بتونم برنامه ریزی کنم

🧡
اوهه خیلی گذشته پس دختر پاشو بی بی بزار چه جوری طاقت اوردی.بهمون خبر خوش بده عزیزم

من دو روز از موعدم گذشته و بی بی نذاشتم میترسم بذارم.۷ ساله باردار نشدم میگم الانم باردار نیستم .از استرس دارم خفه میشم

شازده کوچولو پرسید تو سواد داری؟روباه گفت سواد ماله آدم هاست من شعور دارم