2789
عنوان

قطرهA+D

137 بازدید | 17 پست

خانوما پسرم ۱۷روزشه،اصلا a+d دوس نداره یا همه رو تف میکنه بیرون یا بالامیاره.الحاوی هم گرفتم متاسفانه گفتن دیگه بدون طعم نمیزنه.الان هم طعم شیرو تست کردیم هم موز ولی هیچکدومو نمیخوره.میشه راهنماییم کنین کدوم شرکت بدون طعم میزنه قطره a+d رو؟بچه های شما از کدوم شرکت میخوردن ؟؟

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

دقیقا دختر منم طعم شیر و موز رو اصصصلا نمیخورد

فقط طعم توت فرنگیشو میخورد

واسه حل گره های زندگیم یه صلوات میفرستین .اللهم صل علی محمد وآل محمد وقتی تو امضاتون میزنین صلوات من میفرستم براتون فقط حال ندارم اعلام کنم😄❤ من مطمئنم خونه ام سه تا اتاق داره با یه حیاط که توش حوض داره  تابستونا میخوابیم داخلش😍و یه آشپزخونه ی بزرگ و خوشگل من تو اون خونه نفس میکشم وخوشحالم و بچه هام سالم وسلامت بزرگ میشن من مطمئنم خدایا کمکم کن 😍یا نُورُ یا بُرْهانُ، یا مُبینُ یا مُنیرُ، یا رَبِّ اکْفِنی الشُّرُورَ وَ آفَاتِ الدُّهُورِ وَ أَسأَلُکَ النَّجَاهَ یَوْمَ یُنْفَخُ فِی الصُّورِ❤️بسم الله الرحمن الرحیم اَلحَمدُللهِ الّذی عَرَّفَنی نَفسَهُ وَ لَم یَترُکنی عُمیانَ القَلب اَلحَمدُلله الّذی جَعَلَنی مِن اُمَّهِ محمد صَلی الله عَلَیه وَ آله اَلحَمدلله ِ الّذی جعلً رِزقی فی یَدِه وَ لَم یَجعَلهُ فی اَیدی النّاس اَلحَمدللهِ الّذی سَتَرَ عُیوبی وَ عَورَتی وَ لَم یَفضَحنی بَینَ النّاسِ.❤️  ماشاالله ولا حول و لا قوه الا بالله❤️

ببین قطره چگونو از گوشه تقریبا گلوش بریز اصلا به زبونش نمیخوره راحت قورتش میده اصلا طعمشم نمیفهمه امتحان کن

خدایا مرسی که عشقهاموآفریدی😍😍😍😍😍😍😙😙😙😙😙😙😙شکر برای نعمت هایت 🙏.
ببین قطره چگونو از گوشه تقریبا گلوش بریز اصلا به زبونش نمیخوره راحت قورتش میده اصلا طعمشم نمیفهمه ام ...

وای یه بار اینکارو کردم پرید گلوش اینقد ترسیدم اگه مامانم‌نبود سکته کرده بودم

توت فرنگی چه شرکتی؟الحاوی؟؟

نه 

یادم نیس اسم شرکتش رو

بهداشت میداد بهم

الحاوی رو دخترم دوس نداشت

واسه حل گره های زندگیم یه صلوات میفرستین .اللهم صل علی محمد وآل محمد وقتی تو امضاتون میزنین صلوات من میفرستم براتون فقط حال ندارم اعلام کنم😄❤ من مطمئنم خونه ام سه تا اتاق داره با یه حیاط که توش حوض داره  تابستونا میخوابیم داخلش😍و یه آشپزخونه ی بزرگ و خوشگل من تو اون خونه نفس میکشم وخوشحالم و بچه هام سالم وسلامت بزرگ میشن من مطمئنم خدایا کمکم کن 😍یا نُورُ یا بُرْهانُ، یا مُبینُ یا مُنیرُ، یا رَبِّ اکْفِنی الشُّرُورَ وَ آفَاتِ الدُّهُورِ وَ أَسأَلُکَ النَّجَاهَ یَوْمَ یُنْفَخُ فِی الصُّورِ❤️بسم الله الرحمن الرحیم اَلحَمدُللهِ الّذی عَرَّفَنی نَفسَهُ وَ لَم یَترُکنی عُمیانَ القَلب اَلحَمدُلله الّذی جَعَلَنی مِن اُمَّهِ محمد صَلی الله عَلَیه وَ آله اَلحَمدلله ِ الّذی جعلً رِزقی فی یَدِه وَ لَم یَجعَلهُ فی اَیدی النّاس اَلحَمدللهِ الّذی سَتَرَ عُیوبی وَ عَورَتی وَ لَم یَفضَحنی بَینَ النّاسِ.❤️  ماشاالله ولا حول و لا قوه الا بالله❤️
وای یه بار اینکارو کردم پرید گلوش اینقد ترسیدم اگه مامانم‌نبود سکته کرده بودم

نه نه وسط گلوش از گوشته اروم اروم بریز خودش قورت میده طعمشم نمیفهمه.منم از بهداشت میگیرم هرماه انقدر دوس داره توت فرنگیه میچکونم روزبونش ملچ ملوچ میکنه دستمو میگیره که نکشم بخوره😁😁😁

خدایا مرسی که عشقهاموآفریدی😍😍😍😍😍😍😙😙😙😙😙😙😙شکر برای نعمت هایت 🙏.

طعم توت فرنگیش خوبه.قطره قطره بهش بده.مثلاپنج قطره بده چنددقیقه صبرکن دوباره پنج قطره بده بهش

زندگی من پسرمه😍هر عمل کَز خیر وشر از آدمی سَر میزند...آن عمل مُزدش به زودی پُشت دَر،دَر میزند👌🤌