پگاه،،،،،،،،،،،، مدیر استارتر عضویت: 1397/09/10 تعداد پست: 3624 عنوان کسیت وبا رداری 80 بازدید | 5 پست من الان 5 هفته و2 روزمه با 5 تا کیست در سمت راست وی کیست در سمت چپ.. کسی بوده با وجود همه این کیست بار داریش رو به سرانجام رسونده باشه؟ ی وقتایی از دست خودم ودیگران دلم میگیره از خدای خودم فاصله میگیرم خدایا منو ببخش 😔 این امضای من تا زمانی که دوست های عزیزم نی نی دار بشن پابرجا خواهند ماند ..خدایا به دوستای مهربونم نی نی سالم وخوشمل بده ....ثمین 😘 ماهرخ ..رزبانو..مریم بانو ...میترا...کوثر..باران ..فاطمه 😍....زهرا..سارا...هلیامامان..سمیرا ..فاطمه ..زرینه ...سپیده ..بانو مهربون ..پرنسا۷۴...حسنا .. خرم بانو.. یاقوت سرخ...سمیه ..مامان سوفی..یاس۸۹..نیاز...بهار۹۸..هستیجان..jigali ... Dornaz ..روشنک 😍 کاربرلواشک.. بانوز ...ناناززززز۶۸.. zahra93..فندق_خانوم ..مالکوم ..اناهیتام ...گلفم ۵۴وبااااجی ..جاخالی... ..ودوستای دیگه تایپکمون ...انشاالله به زودی امضام عوض شه..🤲🤲🤲🤲🤲رزبانو.. حسنا.. پرنسا74. هلیا مامان.. سارا ..سمیرا..روشنک ..یاس ۸۹..کوثر..ناناززززز۶۸...فاطمه ...ماهرخ.یاقوت سرخ ..سمیرا...فندق خانوم..مالکوم....بهار۹۸..مامان شدن شکر خدای مهربون 1397/10/30 | 14:13 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
خاله_آوینا عضویت: 1396/07/25 تعداد پست: 3746 مشکلی ندارهطی بارداری خودشون کوچیک و کوچیک تر میشن ❤یا امام رضا(ع)❤به خودت سپردم غمی را که بیصدا قلبم را میخورد
_benita_ عضویت: 1396/11/15 تعداد پست: 1151 یکی از فامیلامون کیستش بزرگتر از بچه بود خداروشکر بچه سالم سالم بود گر جان به جان من کنی جان و جهان من تویی سیر نمیشوم ز تو تاب و توان من تویی😻
ترانههههههههههههههه عضویت: 1397/09/07 تعداد پست: 6034 استراحت داشته باشپله نرونزدیکی نداشته باشبا بزرگتر شدن جنین،اونا هم جذب میشن خوب شد زمان مختار فضای مجازی نبود وگرنه دار و دسته اوباش کوفه هشتگ میزدن:نه به اعدام شمر_نه به اعدام عمر بن سعد_نه به اعدام حرمله.🙌 (شهید آرمان و شهید عجمیان نحوه شهادتتان تا مغز استخوانم را سوزاند😓)
پگاه،،،،،،،،،،،، مدیر استارتر عضویت: 1397/09/10 تعداد پست: 3624 استراحت داشته باش پله نرو نزدیکی نداشته باش با بزرگتر شدن جنین،اونا هم جذب میشن خدا کنه ی وقتایی از دست خودم ودیگران دلم میگیره از خدای خودم فاصله میگیرم خدایا منو ببخش 😔 این امضای من تا زمانی که دوست های عزیزم نی نی دار بشن پابرجا خواهند ماند ..خدایا به دوستای مهربونم نی نی سالم وخوشمل بده ....ثمین 😘 ماهرخ ..رزبانو..مریم بانو ...میترا...کوثر..باران ..فاطمه 😍....زهرا..سارا...هلیامامان..سمیرا ..فاطمه ..زرینه ...سپیده ..بانو مهربون ..پرنسا۷۴...حسنا .. خرم بانو.. یاقوت سرخ...سمیه ..مامان سوفی..یاس۸۹..نیاز...بهار۹۸..هستیجان..jigali ... Dornaz ..روشنک 😍 کاربرلواشک.. بانوز ...ناناززززز۶۸.. zahra93..فندق_خانوم ..مالکوم ..اناهیتام ...گلفم ۵۴وبااااجی ..جاخالی... ..ودوستای دیگه تایپکمون ...انشاالله به زودی امضام عوض شه..🤲🤲🤲🤲🤲رزبانو.. حسنا.. پرنسا74. هلیا مامان.. سارا ..سمیرا..روشنک ..یاس ۸۹..کوثر..ناناززززز۶۸...فاطمه ...ماهرخ.یاقوت سرخ ..سمیرا...فندق خانوم..مالکوم....بهار۹۸..مامان شدن شکر خدای مهربون
زهراساداتعلی عضویت: 1402/05/14 تعداد پست: 193 عزیزم تشریف ببرید سایت فاطیما کلینیکو مقالهپیشگیری از دیابت بارداری مطالعه کنید