2777
2789
عنوان

سلام دوستان🙆

48 بازدید | 8 پست

دوستانی که به موفقیت زبان انگلیسی،دست یافتند ممکن از،تجربه هاشون تو این راه وموفقیت شون بگویند ..که چه گونه به این زبان مسلط،شدند..چون اگردر تلویزیون شبکه ی برای اموزش این زبان میبود عالی بود ولی افسوس،که تکرار در،تکرار،فیلم های قدیمی  ،..ممنون میشم ..از،همه تون 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

سلام من کلاس نرفتم خودم مدام کتاب خوندم و فیلم دیدم و گوش دادم

و راه افتادم

بعدش برای گرفتن مدرک زبان چند جلسه معلم گرفتم

با این همه مدتی طول کشید تا در محیط انگلیسی زبان حرف بزنم

الان هم مدام خودم رو به روز نگه میدارم

سلام من کلاس نرفتم خودم مدام کتاب خوندم و فیلم دیدم و گوش دادم و راه افتادم بعدش برای گرفتن مدرک ز ...

👏👏عالی بود موفق باشید..شبکه ای تلویزیونی رو نمیشه پیداکرد ویا ا ول با چه کتاب هایی باید شروع کرد 

سلام عزیزمن تجربه ای ندارم،ولی واقعاکاش تلویزیون اینکارومیکردیه مدت شبکه اموزش،تدریس زیان عربی میکرد ...

بله دقیقا حرفتون خیلی قشنگ بود کاش تلویزیون میگذاشت چون زبان واقعا لازم هزینه کلاس ها ویادانلود این فیلم هاهزینه بردار افسوس  که به جای این همه فیلم تکراری😔

👏👏عالی بود موفق باشید..شبکه ای تلویزیونی رو نمیشه پیداکرد ویا ا ول با چه کتاب هایی باید شروع کرد&n ...

ممنونم

با اهنگ شروع کن و زیرنویس انگلیسی فیلم

اهنگ های کریس دی برگ و ویلیام کوهن

عزیزم من کلاس زبان رفتم و با تمرین و تکرار مسلط شدم فقط باید خودت علاقه داشته باشی

الان واقعا کلاس رفتن خیلی سخت شده جایگزینش رو چی بگم هزار تاچیز،دیگ هست اقتصاد الانم که درک میکنید