2777
2789
عنوان

لرهای یاسوج

13043 بازدید | 53 پست

درموردشون چیزی میدونید یکی برام اومده میخوامببینم فرهنگشون اداب و رسومشون چطوریه چون خودم اصالتن جنوبیم 

خواهریا برام دعا کنید ب حاجتی ک تو دلمه برسم وهرچی صلاحمه برام پیش بیاد منم دعاتون میکنم مرسی عزیزان😘😘😚😍

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

خیلی ساده دل هستن

مهربونن

ماماناشون کمی بلا هستن(البته بیشتر بخاطر بی سیاست بودن)

کمی زود دچار جو میشن

تاجایی که من میدونم رسم جهیزیه برای دختر ندارن

خیلی خیلی اهل خرید طلا هستن

الهی بمیرم واسه اون نگاهت که انقدر نجیبه..
عزیزم کجایی هستی خودت?

اصفهان هستیم اما اصالتن جنوبی ابادان ب دنیا اومدم

خواهریا برام دعا کنید ب حاجتی ک تو دلمه برسم وهرچی صلاحمه برام پیش بیاد منم دعاتون میکنم مرسی عزیزان😘😘😚😍

گلم بهتره با اقا پسر حرف بزنین و اینجا از کسی نظر نخواین.هر جایی باشه ی رسم و رسوماتی داره جنوب همچین با یاسوج دیر نیست تا اونجایی که من میدونم همیشه جنوبیا تو یاسوج پلاسن.اینجا یکی اهانت میکنه بقیه ناراحت میشن.شما دقیقا چی میخای بدونی.مهم طرفته نه اداب و رسوم لرها

لاحول ولا قوت الا بالله العلی العظیم.💜خدای مهربونم ممنون از معجزت تا همیشه سپاسگذارتم.مهرسای مامان خوش اومدی به زندگیمون.عشق مامان و بابا ۶/۱/۹۸
خیلی ساده دل هستن مهربونن ماماناشون کمی بلا هستن(البته بیشتر بخاطر بی سیاست بودن) کمی زود دچار جو ...

البته خرید طلا و لباس محلی😁😁😁

لاحول ولا قوت الا بالله العلی العظیم.💜خدای مهربونم ممنون از معجزت تا همیشه سپاسگذارتم.مهرسای مامان خوش اومدی به زندگیمون.عشق مامان و بابا ۶/۱/۹۸
اصفهان هستیم اما اصالتن جنوبی ابادان ب دنیا اومدم

فوق العاده ساده دل و زود جوشن,ب زناشون خیلی اهمیت میدن,

خانواده دوستن,من خیلی دیدم عروسا رو خیلی دوس دارن  

رسم جهیزیه ک ندارن خیلی,اکثر چیزای سنگین رو پسر میگیره,خیلی هم ب پسراشون کمک میکنن تو زندگی,پسر دوستن....

مسلما تو هر قومی خوب و بد زیاد هست,اینی ک میگم کلی هست,حالا شما ببین خود طرف چطور آدمی هستش,

هیچ رویایی به پای بیداریم با ❤تو❤ نمیرسد.... 
البته خرید طلا و لباس محلی😁😁😁

توعروسیاشون ینی فقط لباس محلی میپوشن

فوق العاده ساده دل و زود جوشن,ب زناشون خیلی اهمیت میدن, خانواده دوستن,من خیلی دیدم عروسا رو خیلی دو ...

مرسی خانومی

آره خدایی مادر شوهرم تویسرکانیه اما پدر شوهرم یاسوجیه خیلی مهربونن و خوبن طلا خوب می‌خرن تقریبا

اما رسمای نامزدی و عقدشون با ما ترکا فرق داره ما همش طبق اینا می‌بریم اینا نه شام دعوتم میکردن یه تیکه طلا بهم میدادن

خدا جون مرسی بابت تمام داده هات و نداده هات