خانما ما یکی از اشنهامون برامون ازون برون اورده کباشو خوردم خوشمزه بود اما نمیدونم مثل ماهی های دیگه عم میشه درستش کرد
هنگامی که روح در تو دمیده شد درشکم یک زن هستی هنگامی که گریه میکنی در اغوش یک زن هستی هنگامی که عاشق میشوی در قلب یک زن هستی زن امانت است نه برای اهانتزن
هنگامی که روح در تو دمیده شد درشکم یک زن هستی هنگامی که گریه میکنی در اغوش یک زن هستی هنگامی که عاشق میشوی در قلب یک زن هستی زن امانت است نه برای اهانتزن
یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.
من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.
تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.
واقعا نمی دونستم. برای همین پرسیدم. ممنون که پاسخ دادید. با وجودیکه در ایران پر نعمت هستیم اما مزه ...
بابا ماهم خاویار نخوردیم فقط ماهیشو میخوریم خاویار مال از ما بهترونه
ماهی «ازون برون» که برخی علما خوردن آنرا حرام میدانند و در بازار فروخته میشود، حکمش چیست؟
پاسخ اجمالی
کسانی که مقلد مراجعی مانند حضرت امام (ره) هستند، در صورتی که شک داشته باشند که ماهی خاویار فلس دارد یا نه، می توانند برای خوردن استفاده کنند. و اگر مقلد مراجعی هستند که خوردن آن را جایز نمی دانند، برای مصارف غیر خوردن خرید و فروش آن اشکال ندارد. بنابراین، هر کس در این مسئله باید طبق نظر مرجع تقلید خود عمل نماید.
حکم ماهی ازون برون چیست؟ پرسش ماهی «ازون برون» که برخی علما خوردن آنرا حرام میدانند و در بازار ف ...
اگه حرام بشه نسلش منقرض میشه قیمتش میاد پایین مردم استفاده میکنن الان بگیرن کلی جریمه داره باز مردم استفاده میکنن