2789
عنوان

پریودی عجیب

728 بازدید | 21 پست

دو ماهه عادات ماهانه عجیبی دارم همیشه که قبل از پریود شدن دو سه روز لکه بینی قهوه ای دارم ماه پیش یه چیز دیگم که بهش اضافه شد این بود که ده چهارده روز قبل از پریودم لکه بینی قهوه ای داشتم حالا این ماه چهار ده روز قبل از پریود لکه بینی قهوه ای و قرمزم داشتم الانم پریود شدم اما چه پریودی فقط لخته اونم یک روز  دکتر هم رفتم گفت روز سوم پریود آزمایش بده اما اخه مگه این پریودههههه؟؟؟؟در ضمن یه چیزی بگم این ماه قرص اورژانسی خوردم و استرس شدید هم دارم .همیشه قرص اورژانسی میخوردم ولی اینطوری نمیشدم کسی مشابه من بوده و دکتر رفته دلیلش چی گفتن؟؟؟؟؟

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

قرص اورژانس اسمش روشه !

اگر قراره خورده شه، نهایتا در سال ، یکی  دوبار !  نه مصرف مدام !!

ماه هاست دنیا دارد ضدعفونی می شود                                                       گویی مهمان ویژه ای  در راه است ....

خیلی مشکوکه 🤔🤔🤔

منم دومین ماهه که 14 روز قبل پری لک بینی داشتم الان تو راه سونوگرافی هستم کلی هم دکتر رفتم ولی خوب نشدم 

عجیب و مشکوکش اینه که چون خودم این مشکل و داشتم خیلی سرچ کردم و خوندم دقیقا تو ماههای اخیر اکثرا دچار این مشکل شدن 

یعنی چرا ؟ میتونه مشکل از جای دیگه باشه ؟ مثلا آب یا تغذیه یا .....

خدا مرا به اسم کوچک میشناسد. Meow𓃠
انشالا ریخته باشه بهم و خوب بشه ترسم ازین هست که نکنه سرطان تخمدان گرفتمممممم

نههههه

اصلا خودتو نگران نکن

ربطی به سرطان تخمدان نداره

طبیعیه معمولا 

ولی به مزشک مراجعه کن

خیلی مشکوکه 🤔🤔🤔 منم دومین ماهه که 14 روز قبل پری لک بینی داشتم الان تو راه سونوگرافی هستم کلی هم ...

نمیدونم من خیلی ناراحتم عزیزم جوابش که اومد برای من پیام بده نتیجه رو بگو 

خیلی مشکوکه 🤔🤔🤔 منم دومین ماهه که 14 روز قبل پری لک بینی داشتم الان تو راه سونوگرافی هستم کلی هم ...

شایدم قرصا تقلبی شدن  

به بعضیام باید گفت : خودمون عَن‌یم 💩، واسه کیا اینا چُس میکنن خودشونو؟!😏🤔😄      
انشالا ریخته باشه بهم و خوب بشه ترسم ازین هست که نکنه سرطان تخمدان گرفتمممممم

سرطان تخمدان مگه با پاپ اسمیر معلوم نمیشه ؟؟؟ 

اگه با پاپ معلوم میشه که نه نداری چون منم دقیقا علائمم مثل شماست و پاپ اسمیر دادم نداشتم 

خدا مرا به اسم کوچک میشناسد. Meow𓃠
نههههه اصلا خودتو نگران نکن ربطی به سرطان تخمدان نداره طبیعیه معمولا  ولی به مزشک مراجعه کن

رفتم دکتر آزمایش و سونو نوشته باید پریود درست حسابی بشم تا برم سونو اینارو انجام بدم اصلا نمیدونم پریوده یا همون لکه بینی

شما چه قرصایی میخوری؟من قطره ویتاگنوس میخوردم گذاشتم کنار قرص بدو فولیک یک ساله میخورم زینک پلاس متفورمین ویتامین ای خیلی نگرانممممم 

رفتم دکتر آزمایش و سونو نوشته باید پریود درست حسابی بشم تا برم سونو اینارو انجام بدم اصلا نمیدونم پر ...

منم یه مدت این مشکلو داشتم اما رفع شد

تقریبا شش هفت ماهی بود اینجور میشدم

سونوگرافیم رفتم مشکلی نبود

منم یه مدت این مشکلو داشتم اما رفع شد تقریبا شش هفت ماهی بود اینجور میشدم سونوگرافیم رفتم مشکلی نب ...

خداروشکر دقیقا عین گفته ی من شما شده بودین؟؟؟؟اصلا ارتباط جنسی هم ندارم همش میترسم زخم شده باشم که لکه میبینم و تازه عفونت بکنم