2777
2789

مامان من میتونه 

درمان تبخال و عفونت های تناسلی ب صورت گیاهی همدانیای گل تشریف بیارین مکانی مورد اعتماد برای خرید انواع عرقیات دارویی و گیاهی اصل و با کیفیت به ما بپیوندید لینک کانال@araghiat_giyahii

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

استخاره های انلاین دوبار گرفتم 2 تا نتیجه متفاوت داد

اونا خوب نیس استخاره با قران خوبه

درمان تبخال و عفونت های تناسلی ب صورت گیاهی همدانیای گل تشریف بیارین مکانی مورد اعتماد برای خرید انواع عرقیات دارویی و گیاهی اصل و با کیفیت به ما بپیوندید لینک کانال@araghiat_giyahii
مامان من میتونه 

عزیزم اگه میخای بگم سر نماز ظهر برات بگیره البته بدون پول

میتونن واسم استخاره کنن؟ نتیجه اش رو هر وقت انجام دادن اینجا واسم بگذاریت

بهت توصیه میکنم پیش هیچ کس استخاره تکن

مگد کسی که علمشو داره

هرکسی ک نمیتونه استخاره کنه

همه‌دنیای من نگاه مَمَد😍
بهت توصیه میکنم پیش هیچ کس استخاره تکن مگد کسی که علمشو داره هرکسی ک نمیتونه استخاره کنه

مامان من مداحه و علمشم داره

عزیزم اگه میخای بگم سر نماز ظهر برات بگیره البته بدون پو

یه دنیا ممنون میشم اگه اینکارو کنن و نتیجه اش رو بذارید واسم

شروع رژیم  .....وزن شروع رژیم ۷۲ وزن هدف ۵۸ .....وزن کنونی ۶۵.

یه دنیا ممنون میشم اگه اینکارو کنن و نتیجه اش رو بذارید واسم

باشه گلم فقط اسمتو بگو الانم لایکم کن ک اینجا رو پیدا کنم

بهت توصیه میکنم پیش هیچ کس استخاره تکن مگد کسی که علمشو داره هرکسی ک نمیتونه استخاره کنه

من گفتم یه فرد دیگه واسطه بشه از خدا برام طلب خیر کنه ...چه ایرادی داره؟

من گفتم یه فرد دیگه واسطه بشه از خدا برام طلب خیر کنه ...چه ایرادی داره؟

میدونی کی باید استخاره کنه کسی ک مومنه و نماز روزه غذا نداره تازه مستحبی هارو هم انجام میده مامان من اینجوریه و مداح هم هست 

باشه گلم فقط اسمتو بگو الانم لایکم کن ک اینجا رو پیدا کنم

ممنونم لایکت دم ..به همین اسم مستعار محبت برام میکنن