2777
2789
عنوان

ضد حال خوردم☹️

339 بازدید | 11 پست

شاید بگین حسودم ولی نه... 

امشب رفته بودم خونه دوستم که تازه ازدواج کرده واسه شام دعوت بودیم جهیزیشو دیدم عالی بود منم چار پنج ماه دیگه عروسیمه ولی هیچی ندارم حتی لباس... ینی خیلی کم دارم ولی امشب وای فقط کیفاش لباساش ظرفاش... 😒😒😒😒

😈😈...Well Well

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

فداتم انشالله...  حسادت نمیکنم واقعا ولی غبطه میخورم خدا قسمت منم بکنه

ان شالله ... دعا کن ..خدا نده هم جای دیگ جبران میکنه...برای همه این حس هاا پیش میادد

امروزی جوری بغلم کن 💑انگار ک فردا میمیرم....فردا چطور ؟فردا جوری بغلم کن انگار ک از مرگ برگشتم😍
ان شالله ... دعا کن ..خدا نده هم جای دیگ جبران میکنه...برای همه این حس هاا پیش میادد

اخه ما دوتا خواهریم با فاصله سنی 9 سال دیگه فقط منم که باید عروس شه سر یه جهیزیه خریدن اینقد زدن تو پرم اخرشم عروسیم عقب افتاد 

😈😈...Well Well
هیچ موقع غبطه ظاهر دیگرانو نخور چ بسا ممکن تو خیلی زندگیت قشنگتراز اون دوست باشه سعی کن خودت باشی بد ...

میدونین شوهر دوستم میشه پسر خواهر شوهرم خیلی ثروتمندن خواهر شوهرشم کوچولوعه و یه دونه برادر شوهر مجرد داره حالا فاصله سنی شوهرامون یه ساله😑پسره خونش درسته ماشین داره کارشم رانندگیه رو ماشین سنگین ما هنوز ماشینم نداریم حالا بحثم اینا نیست بگذریم که همه ی فامیلش تو نامزد داری و کادو و جشن و اینا با هم رقابت دارن  من مشکلی ندارم نامزد منم کار میکنه زحمت میکشه من مشکلم با خانواده ی خودمه که خیلی طمع کارن میخان منو با کمترین دردسر بفرستن پی کارم میترسم تو اون فامیل مسخره شم خواهذشوهرام و اینا خیلی اهل مقایسه ان 

😈😈...Well Well