rahape مدیر استارتر عضویت: 1397/04/21 تعداد پست: 687 عنوان نزدیک زایمان 404 بازدید | 28 پست سلاااام دوستای گلم۲۵روز مونده به تاریخ سزارینم ؛ همه این ۹ماه یه طرف این سه هفته یه طرفهم نگران سلامتی نی نی امهم ترس از عمل همه همینطورین یا من غیر عادی ام؟؟؟؟؟؟ 1397/10/29 | 23:45 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
hasrat11 عضویت: 1396/07/02 تعداد پست: 4120 خوش به حالت ما که طبیعی زایمان میکنیم باید استرس داشته باشیم نه تو سزارین که راحته ﺗﻨﻬﺎﺋﯽ ﺁﺩﻣﯽ ﺭﺍ ﻋﻮﺽ ﻣﯿﮑﻨﺪ ﺍﺯ ﺗﻮ ﭼﯿﺰﯼ ﻣﯿﺴﺎﺯﺩ ﮐﻪ ﻫﯿﭻ ﻭﻗﺖ ﻧﺒﻮﺩﯼ ﮔﺎﻩ ﺍﻧﻘﺪﺭ ﺑﯽ ﺗﻔﺎﻭﺕ ﻣﺜﻞ ﺳﻨﮓ ﮔﺎﻩ ﺍﻧﻘﺪﺭ ﺣﺴﺎﺱ ﻣﺜﻞ ﺷﯿﺸﻪ ﺍﻧﻘﺪﺭ ﺑﺎ ﺧﻮﺩﺕ ﺣﺮﻑ ﻣﯽ ﺯﻧﯽ ﮐﻪ ﺑﺮﺍﯼ ﺣﺮﻑ ﺯﺩﻥ ﺑﺎ ﺩﯾﮕﺮﺍﻥ ﻻﻡ ﺗﺎ ﮐﺎﻡ ﺩﻫﺎﻧﺖ ﺑﺎﺯ نمی شود ﻏﺬﺍﯾﺖ ﺭﺍ ﺳﺮﺩ ﻣﯽ ﺧﻮﺭﯼ ﻧﻬﺎﺭ ﻫﺎ ﻧﺼﻔﻪ ﺷﺐ ﺻﺒﺤﺎﻧﻪ ﺭﺍ ﺷﺎﻡ ﺳﺎﻋﺘﻬﺎ ﺑﻪ ﯾﮏ ﺁﻫﻨﮓ ﺗﮑﺮﺍﺭﯼ ﮔﻮﺵ ﻣﯽ ﮐﻨﯽ ﻭ ﻫﯿﭻ ﻭﻗﺖ ﺁﻫﻨﮓ ﺭﺍ ﺣﻔﻆ ﻧﻤﯽ ﺷﻮﯼ ﺷﺒﻬﺎ ﻋﻼﻣﺖ ﺳﻮﺍﻟﻬﺎﯼ ﻓﮑﺮﺕ ﺭﺍ ﻣﯿﺸﻤﺮﯼ ﺗﺎ ﺧﻮﺍﺑﺖ ﺑﺒﺮﺩ ﺗﻨﻬﺎﺋﯽ ﺍﺯ ﺗﻮ ﺁﺩﻣﯽ ﻣﯿﺴﺎﺯﺩ ﮐﻪ ﺩﯾﮕﺮ ﺷﺒﯿﻪ ﺁﺩﻡ ﻧﯿﺴﺖ
زهرا۷۵__ عضویت: 1397/03/13 تعداد پست: 576 از چیزی نترس انشالله به سلامتی سرت رفع بشه خدا کنه دکترمنم نذاره درد بوشم سریع سزارینم کنه 😭😭😭 خدایا شکرت که انقدر مهربونی 😍
دلداری عضویت: 1397/05/15 تعداد پست: 4124 تو که عملی هستی وس طبیعیا چی بگن هیچ وقت فکر نکن خدا فراموشت کرده ،خدا به همه کس و همه چیز حواسش هست ❤️
rahape مدیر استارتر عضویت: 1397/04/21 تعداد پست: 687 خوش به حالت ما که طبیعی زایمان میکنیم باید استرس داشته باشیم نه تو سزارین که راحته واقعا راحته؟؟؟
raziss عضویت: 1396/03/18 تعداد پست: 1703 خوش به حالتون ایشالا که به سلامتی بغل بگیرینش یعنی میشه منم بگم سه هفته دیگه وقت زایمانمهلذت ببر از این روزای قشنگ
rahape مدیر استارتر عضویت: 1397/04/21 تعداد پست: 687 از چیزی نترس انشالله به سلامتی سرت رفع بشه خدا کنه دکترمنم نذاره درد بوشم سریع سزارینم کنه 😭 ... انشاللله
hasrat11 عضویت: 1396/07/02 تعداد پست: 4120 واقعا راحته؟؟؟ آره بابا هیچ سختی آنچنانی نداره اصلا نگران نشو انشالا که سالم به دنیا بیاریش ﺗﻨﻬﺎﺋﯽ ﺁﺩﻣﯽ ﺭﺍ ﻋﻮﺽ ﻣﯿﮑﻨﺪ ﺍﺯ ﺗﻮ ﭼﯿﺰﯼ ﻣﯿﺴﺎﺯﺩ ﮐﻪ ﻫﯿﭻ ﻭﻗﺖ ﻧﺒﻮﺩﯼ ﮔﺎﻩ ﺍﻧﻘﺪﺭ ﺑﯽ ﺗﻔﺎﻭﺕ ﻣﺜﻞ ﺳﻨﮓ ﮔﺎﻩ ﺍﻧﻘﺪﺭ ﺣﺴﺎﺱ ﻣﺜﻞ ﺷﯿﺸﻪ ﺍﻧﻘﺪﺭ ﺑﺎ ﺧﻮﺩﺕ ﺣﺮﻑ ﻣﯽ ﺯﻧﯽ ﮐﻪ ﺑﺮﺍﯼ ﺣﺮﻑ ﺯﺩﻥ ﺑﺎ ﺩﯾﮕﺮﺍﻥ ﻻﻡ ﺗﺎ ﮐﺎﻡ ﺩﻫﺎﻧﺖ ﺑﺎﺯ نمی شود ﻏﺬﺍﯾﺖ ﺭﺍ ﺳﺮﺩ ﻣﯽ ﺧﻮﺭﯼ ﻧﻬﺎﺭ ﻫﺎ ﻧﺼﻔﻪ ﺷﺐ ﺻﺒﺤﺎﻧﻪ ﺭﺍ ﺷﺎﻡ ﺳﺎﻋﺘﻬﺎ ﺑﻪ ﯾﮏ ﺁﻫﻨﮓ ﺗﮑﺮﺍﺭﯼ ﮔﻮﺵ ﻣﯽ ﮐﻨﯽ ﻭ ﻫﯿﭻ ﻭﻗﺖ ﺁﻫﻨﮓ ﺭﺍ ﺣﻔﻆ ﻧﻤﯽ ﺷﻮﯼ ﺷﺒﻬﺎ ﻋﻼﻣﺖ ﺳﻮﺍﻟﻬﺎﯼ ﻓﮑﺮﺕ ﺭﺍ ﻣﯿﺸﻤﺮﯼ ﺗﺎ ﺧﻮﺍﺑﺖ ﺑﺒﺮﺩ ﺗﻨﻬﺎﺋﯽ ﺍﺯ ﺗﻮ ﺁﺩﻣﯽ ﻣﯿﺴﺎﺯﺩ ﮐﻪ ﺩﯾﮕﺮ ﺷﺒﯿﻪ ﺁﺩﻡ ﻧﯿﺴﺖ
پارسامن عضویت: 1397/04/26 تعداد پست: 1580 من یک هفته س خواب ندارم همش دلشوره استرسدوشنبه زایمانمهراستی دکتر نگفت چندهفته زایمانت میکنه؟
rahape مدیر استارتر عضویت: 1397/04/21 تعداد پست: 687 خوش به حالتون ایشالا که به سلامتی بغل بگیرینش یعنی میشه منم بگم سه هفته دیگه وقت زایمانمه لذ ... روزهای قشنگین اگه دلهره بزاره
rahape مدیر استارتر عضویت: 1397/04/21 تعداد پست: 687 من یک هفته س خواب ندارم همش دلشوره استرس دوشنبه زایمانمه راستی دکتر نگفت چندهفته زایمانت میکنه؟ بسلامتی ؛ من ۳۹ام تموم میشه بعد عمل میکنن ۲۴ بهمن وقت عمل داده
rahape مدیر استارتر عضویت: 1397/04/21 تعداد پست: 687 آره بابا هیچ سختی آنچنانی نداره اصلا نگران نشو انشالا که سالم به دنیا بیاریش همچنین ؛ به امید خدا
raziss عضویت: 1396/03/18 تعداد پست: 1703 خوش به حالت ما که طبیعی زایمان میکنیم باید استرس داشته باشیم نه تو سزارین که راحته واقعا خیلی دل و جرئت میخاد طبیعی زایمان کردن خییییلی سختهشیرزن هستین شما
پارسامن عضویت: 1397/04/26 تعداد پست: 1580 بسلامتی ؛ من ۳۹ام تموم میشه بعد عمل میکنن ۲۴ بهمن وقت عمل داده یعنی سی ونه هفته وچندروز میشه؟