2789
عنوان

خسته شدم 😔😔

222 بازدید | 18 پست

چند تومنی پول با هزارتا بدبختی پس انداز کردم حالا هرچی بدبختیه ردیف شده برام هرکی ام میرسه پول میخواد ازم بیشترم از سمت خانواده ی خودمه😔😔مساله م اینه که این پول و برای کاری جمع کردم به شوهرمم گفتم از این پول ب هیچ کس حق نداریم بدیم حالا من ی خبطی کردم قرض دادمش  شوهرمم از پریشب گیر داده یکمش و بده من میخوام فلان کارو بکنم 😭حالا نمیدونم چیکار کنم اگه بفهمه دادم رفته خیلی ناراحت میشه چون چند بار گفتم که حق نداریم ب کسی بدیمش😔

تو هم که هردفعه که مارو میبینی پر...

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خب خودت از اول گفتى نبايد قرض بديم پ چرا زدى زير حرفت منم جاش باشم ناراحت ميشم 

وقتی از اینکه آنچه را می خواستی بدست نیاوردی افسرده ایفقط محکم بنشین و شاد باشخداوند در فکر دادن چیزبهتری به تو می باشد . دخترم سوفيا . .💖
خب  پولو پس بگیر ب هرکی   دادی ...  و ب حرفت عمل  کن   ب هیچکس نده  دی ...

بهش زنگ زدم گفتم نیاز دارم برگردون گفت باشه حالا میترسم خیلی طول بکشه ازاینور شوهرم ولم نمیکنه که پول بده

خودمم خیلی پشیمونم😔میترسم دیگه به حرفام اعتماد نکنه

دقیقا همینطور میشه 

پولو از کسی که بهش دادی پس بگیر یا اگه نمیتونه از یکی بگیر بذار سرجاش نذار بی اعتماد بشه یهت 

پسر قشنگم خیلی خوش اومدی💕 . امیدوارم عشق اهل بیت(علیهم السلام) همیشه تو دلت باشه 😍

بگو گذاشتم حساب بلند مدت بمون اين ماه سودشو بگيرم بعد بهت ميدم حيفه الان بگيرم سودش از بين ميره ١٥ روز ديگه سودشو ميريزن بگو تازه اولين ماهه كه گذاشتم 

وقتی از اینکه آنچه را می خواستی بدست نیاوردی افسرده ایفقط محکم بنشین و شاد باشخداوند در فکر دادن چیزبهتری به تو می باشد . دخترم سوفيا . .💖
بگو گذاشتم حساب بلند مدت بمون اين ماه سودشو بگيرم بعد بهت ميدم حيفه الان بگيرم سودش از بين ميره ١٥ ر ...

اینم پیشنهاد خوبیه یکی دوروز میپیچونمش شاید پول و رسوند طرف بهم

دقیقا همینطور میشه  پولو از کسی که بهش دادی پس بگیر یا اگه نمیتونه از یکی بگیر بذار سرجاش نذار ...

خدا کنه پول و برسونه بهم دعا کنید برام مرسی😘😘

اینم پیشنهاد خوبیه یکی دوروز میپیچونمش شاید پول و رسوند طرف بهم

آره يه چندروز اينطورى عقب بنداز تا پولتو پس بده شرايط سختيه ايشالله حل بشه مشكلت